Şimdi Ara

Hangi hattı tavsiye edersiniz? Turkcell'e 60tl para verip devam ya da yeni hat.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar turkcell faturalı hat kullanıyorum 13 yıldır. Hat sahibi abimin üzerine, kendi üzerime alacağım fakat turkcell 60tl civarı bir para istemişti. Yeni bir hat alabilirim ya da taşıyarak devam edebilirim. Vodafone heryerde çekmiyor diyenler olmuş, öyleyse turkcell daha iyi sanırım. Avea'ya da sıcak bakmıyorum kullanan az çevremde. Turkcell mi vodafone mu sizce?

Bedava 4,5g taşıma yapmadım henüz, sözleşme falan vardır diye.

Bir arkadaş tarife değiştirecekler bekleyin demiş forumda, Nisanda yeni ucuz tarifeler olur demiş. Benim şu anda kullandıgım pek uygun değil, aylık tarifede kullanıyorum yıllığa geçmedim değiştirebilirim diye.

• muhtemelen M kullanıcısına yanıt
    Hat abinin üzerine ise 60 tl bayılmaya gerek yok.Bu dönemde sadık müşteri olmanın anlamı yok.Senede bir taşımak makul.Mayısta taahütüm bitince ben de ya turkcell yada vodafone geçerim.1 nisanı bekleyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtemelen

Arkadaşlar turkcell faturalı hat kullanıyorum 13 yıldır. Hat sahibi abimin üzerine, kendi üzerime alacağım fakat turkcell 60tl civarı bir para istemişti. Yeni bir hat alabilirim ya da taşıyarak devam edebilirim. Vodafone heryerde çekmiyor diyenler olmuş, öyleyse turkcell daha iyi sanırım. Avea'ya da sıcak bakmıyorum kullanan az çevremde. Turkcell mi vodafone mu sizce?

Bir arkadaş tarife değiştirecekler bekleyin demiş forumda, Nisanda yeni ucuz tarifeler olur demiş. Benim şu anda kullandıgım pek uygun değil, aylık tarifede kullanıyorum yıllığa geçmedim değiştirebilirim diye.

Hangi ildesin vodafone öneririm sana tanıdığın varsa sor çekimi nasıl diye

• quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

quote:

Arkadaşlar turkcell faturalı hat kullanıyorum 13 yıldır. Hat sahibi abimin üzerine, kendi üzerime alacağım fakat turkcell 60tl civarı bir para istemişti. Yeni bir hat alabilirim ya da taşıyarak devam edebilirim. Vodafone heryerde çekmiyor diyenler olmuş, öyleyse turkcell daha iyi sanırım. Avea'ya da sıcak bakmıyorum kullanan az çevremde. Turkcell mi vodafone mu sizce?

Hangi ildesin vodafone öneririm sana tanıdığın varsa sor çekimi nasıl diye

Çanakkaledeyim şimdilik ama iki aya istanbul'a taşınacağım sanırım. Vodafone'na bakayım en iyisi 1 nisanı beklemek sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

Hat abinin üzerine ise 60 tl bayılmaya gerek yok.Bu dönemde sadık müşteri olmanın anlamı yok.Senede bir taşımak makul.Mayısta taahütüm bitince ben de ya turkcell yada vodafone geçerim.1 nisanı bekleyin derim.

Numaramı değiştirmek istemezsem yani hat taşıması için önce üzerime almam lazım sanırım. Yoksa sonra üzerime almada sıkıntı oluyor galiba öyle bir iki yerde okudum.

Bir de turkcell bedava 4.5g sim karta geçip de bekleyeyim değil mi bu arada? O kampanyanın bir sözleşmesi var mı sonra seni turkcell'de tutan, bilen arkadaş var mı? Sizin turkcell olmadığı için bilmezsiniz sanırım..
  • nisan ayında daha iyi teklif gelebilir bence biraz daha bekleyin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

Numaramı değiştirmek istemezsem yani hat taşıması için önce üzerime almam lazım sanırım. Yoksa sonra üzerime almada sıkıntı oluyor galiba öyle bir iki yerde okudum.

Bir de turkcell bedava 4.5g sim karta geçip de bekleyeyim değil mi bu arada? O kampanyanın bir sözleşmesi var mı sonra seni turkcell'de tutan, bilen arkadaş var mı? Sizin turkcell olmadığı için bilmezsiniz sanırım..

Vodafone genelde iyi İstanbulda alibey den tut silivriye kadar denedim sorun yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Türk Telekom
    Cepte Bayram tarifesi

1000dk hy
    1000sms hy
    3gb int. :25 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: dadly4926

quote:

Türk Telekom
    Cepte Bayram tarifesi

1000dk hy
    1000sms hy
    3gb int. :25 TL

O da neymiş öyle hocam iyiymiş...

• Nisandan sonra yeni paketler çıkacak ve yüksek kotaları uygun fiyata vericekleri için İstanbulda Bütün operatörler iyidir.İlçeden , ilçeye değişir.Avea son zamanlarda çok iyi yatırım yaptı.Türkcell ve Vodafone çekmediği yerlerde Avea full çekiyordu bu demek değilki heryerde Avea çok iyi ancak Vodafone F/P operatörüdür uygun fiyata yüksek kotalar vermekte ve Aile indirimi felan gayet iyi oldu.Türkcell pahalı ama müşteri hizmetleri kalitelidir.Avea'da müşteri hizmetleri orta ama paketleri yüksektir.
    Çekim konusuna girmiyorum.Bölgeden bölgeye bütün operatörler değişir.
    İstanbul'a bütün operatörler yatırım yaptığı için çekim konusunda pek sorun yaşamazsınız , Hız sorunu vardı 4G geçildi inşallah çözülür.Sistem,Sitelerini güncelleme,Bilgili müşteri hizmetleri,Sorun çözmede başarılı müşteri hizmetleri Operatörlere özgü olduğu için seçim hakkınız bu yönde olmasını diliyorum.
    3 operatörü aktif olarak kullanıyorum.Türkcell müşteri hizmetleri geriye dönük aştığınız internetinizi pakete dahil ederek ve sorunları kısa sürede çözerek yardımcı oldu.Çözemedikleri zaman uzman kişilere yönlendirmektedirler.Ücretsiz 128 kb sim kartını evime kadar getirmiştir.Bunlar çekim gücü ve hızla alakası yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Nisandan sonra yeni paketler çıkacak ve yüksek kotaları uygun fiyata vericekleri için İstanbulda Bütün operatörler iyidir.İlçeden , ilçeye değişir.Avea son zamanlarda çok iyi yatırım yaptı.Türkcell ve Vodafone çekmediği yerlerde Avea full çekiyordu bu demek değilki heryerde Avea çok iyi ancak Vodafone F/P operatörüdür uygun fiyata yüksek kotalar vermekte ve Aile indirimi felan gayet iyi oldu.Türkcell pahalı ama müşteri hizmetleri kalitelidir.Avea'da müşteri hizmetleri orta ama paketleri yüksektir.
    Çekim konusuna girmiyorum.Bölgeden bölgeye bütün operatörler değişir.
    İstanbul'a bütün operatörler yatırım yaptığı için çekim konusunda pek sorun yaşamazsınız , Hız sorunu vardı 4G geçildi inşallah çözülür.Sistem,Sitelerini güncelleme,Bilgili müşteri hizmetleri,Sorun çözmede başarılı müşteri hizmetleri Operatörlere özgü olduğu için seçim hakkınız bu yönde olmasını diliyorum.
    3 operatörü aktif olarak kullanıyorum.Türkcell müşteri hizmetleri geriye dönük aştığınız internetinizi pakete dahil ederek ve sorunları kısa sürede çözerek yardımcı oldu.Çözemedikleri zaman uzman kişilere yönlendirmektedirler.Ücretsiz 128 kb sim kartını evime kadar getirmiştir.Bunlar çekim gücü ve hızla alakası yoktur.

Çok teşekkür ederim uzun cevabınız için. Dediğiniz gibi nisanı bekleme kararı aldım. Turkcell'in müşteri hizmetlerinin diğerlerine göre iyi olduğunu bilmiyordum. Gerçi işim olupta uğraşmadım. Bakalım nisanda vodafone'a önce bakacağım. Turkcell'e çok para verdim sürekli internetim aştıgı için.

• muhtemelen M kullanıcısına yanıt
    Zaten beğenmezseniz başka operatöre geçin zaten çok sorun yaşarsanız geriye geçersiniz zaten ben burda yaşadıklarımı anlatıyorum.1 müsübet 1000 nasiyattan iyidir derler.Bütün operatörleri kullanın en iyisi hangisiyle yolunuza onunla devam edin.Benim evimde çekmeme sorunu vardı.3 operatörü aradığımda kordinat bilgisi istediler adresimi verdim.Avea , Türkcell ve Vodafone bilgilendirme yapıcaz dediler kayıt açtılar.Tek türkcell sorunu çözdü evimde full çekmeye başladı.Pahalı ama benim sorunlarımı kısa sürede çözüyorlar.Bütün operatörler birbirine yakın fiyatları zaten neden sorun yaşıyayımki.

• İstanbulda türk telekom ve türkcell kullanıyorum ilki türk telekom ikinci türkcell. Hangi ilçeye gitsem ikiside çekiyor eskiden avea zamanlarında arayan bazen ulaşamıyordu türk telekom olunca ne yaptılarsa böyle sorunlar kalmadı. Benim şirket içinde akraba var ona sordum marka türk telekom olmadan önce zayıf yerlere baz koymuşlar ve eskiden 900 mhz sinyal yetkileri yokmuş aralıkta 900 mhz sinyaline başlamışlar şimdi istanbulda toptan varmış 900 mhz.

Türkcell ile test yapıyorum 19-20 mbit çıkıyor türk telekomla yapıyorum 16-17 mbit çıkıyor internet hızıda iyi fiyatta uydun. Gerçi türkcellde uydun yaptı baya 2 gb 500 dakika 1000 sms olan paketini faturasızda 23 lira yapmış. Bu zamanda faturasızlar bu kadar ucuzken faturalı kullanılmaz.
  • Benim su aralar favorim Ultra 10 GB 69 TL
  • Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. Şimdilik beklemedeyim nisan ayında bakalım ne olacak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.