Şimdi Ara

Hangi hayvandan ne düşüyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuvanda

quote:

Orjinalden alıntı: fenerlionurhan

walla attiladan chitin çıkıyomuş:)

ya otur sen kes atilla biz izliyak kolay bişeymiş gibi konuşma otur golem kes ondanda çıkıoooooo hemde kolay yatıooooooo

yaw attillla kesmek zor diil çok ama chitin çıkcak diede attilla kesilmez git golem kes daha ii zaten attilla boss onu kesiş amacın farklı

• köpeklerden eğer mannerın bi 25 fln varsa 15 tanede 1 upgrade scrool düşüyo

bende 2 tane oldu yaklaşık 100 tane kestik diyim bayaa çok kestik

ve de party de bi herif okla tek atışta 1 tane yığıyodu

yani çok basit kestik diyim
  • ya bana mirage lazım lvl39 nerden çıkarcam paramda var ama almak istemiorum help plsssssssssssss

• normal trollden glave çıkıyo
  • lamiadan kukry çıktı manner 700 adamla bastım+4+dm kırıldı plssss help nasıl kırıl mı o bu lnet

• quote:

Orjinalden alıntı: _seaman_

ya bana mirage lazım lvl39 nerden çıkarcam paramda var ama almak istemiorum help plsssssssssssss

harpyden çıkar ama revan harpyde daha çok çıkma olasılığı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneet -- 2 Ekim 2005, 15:35:52 >

• ben keebilirmiim onu
  • quote:

ben keebilirmiim onu

zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

ben keebilirmiim onu

zor

çok zor
  • Toplu Lamia Kestik, 2. Turda Kukry +1 çıktı, Kutuyu ben açmıştım. manner 130-140 arası bişedi o zaman, lvl 45..

Harpy Kesiyoken , önce ısınma turu olsun diye 1er1er kestik, kestiğimiz 2. yada 3. harpyden mirage çıktı. sonra gaza geldik 5er 5er kesmeye başladık ama hiç bişey çıkmadı...

Moradonda civciv kasayım dedim, silanların ordaydım, (partydeki cüvcivler çıktı 1 tane kaldı) bi baktım karşımda kekurikekukaka, bi heyecan sardı beni, aha dedim kekuri item gelio, baya uğraşmanın sonucunda yaklaşık 40 tane 360 lık ve 480 manalık pot karışımı kullandım anca öldürebildik, bu sırada adamı öld
    rmeden de partyi dağıttım, kekurikayı öldürdüm heyecanla kutuyu açtım, zınk die donup kaldım.. 300 küsür coin ve 20 tane ok verdii, sinir oldum :)

Abyss kırdırdım Crimson + Crystal giysiler çıktı, crimsonu satabildik ama crystale müşeri çıkmadı :)

Bu arada kalitesini bilmiyorum ama aSh lerden Crystal robe düştü 2 kere, 1-2 tane de eldiven ayakkabı vs...

• Tavuktan yumurta düşüyo mesela...
  • golem den düşen chitinin haddi hesabı yok diim size ama stone golem deil birz zorlanın giant yada dark stone kesin 2mage 1 rogue(Swt için)kesiorduk ne kdar seri keserseniz itemlerin çkma şansı o kdar yüksektir. bunu lvl 52deyken yapıodm.hele toplu golem partysine girersenz yaşadnz hem item hemde ex. çok ii gelio walla
  • arkadaşlar bu konuda bende nşanssızı yok partydeyken tüm ii itemler millete bana da ixir gelio süper walla iç iç kudur
  • walla banda hep ixsir geliyo
  • beyler lamia kestim 15-20 tane bişey cıkmadı üstelik 3kerede yattım taş ta yoktu üstümde kafayı yedim

• beyler bizim arkadaşlar samma kesti priest chıtın çıktı :D sona lemantatıon kestiler ondanda kukry çıktı
    yane tamamen şans işi
  • AGALAR BEN BI PARRYE GIRDIM BUNLAR APOSTALE KESIO YA BANA MANA POINTTEN BASKA BISI CIKMADI BIDE ASSAGIYA IRRRR YAZIP DURDULAR SONRA BIRDEN PARTY DAILDI
    YANNIZ COK SERI KESIOLARDI
    YANNIZ BI KEREDE CIWCIW LERE KASTIRIM DIYE GITTIM ILK
    SNATCHER FLAN KESTIM NELER CIKTI NELER +8 LIK LER SAPHIRE LER
    YANNIZ O BIKERE OLDU SONRA HIC BISI YOK
    BIKERDE BANDICOTDAN +8 FLAME 66 SILAH CIKTI KAFAYI YEDIM
    BIDE 31 LIK ADAM WAR CHITIN ISTIOM NERDEN BULCAM
    SOLEYIN NE OLURRRRRRRRRRRRRRR BULAMIOM

• sansa da bagli biraz.tabii genellemesi var ama.sansinda olacak.mesela bana bus çikti werewolf dan 2 gün önce myko da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: endless_nightmare

sansa da bagli biraz.tabii genellemesi var ama.sansinda olacak.mesela bana bus çikti werewolf dan 2 gün önce myko da.

Bus ne ya ?
    OTOBÜS GİBİ BİRŞEY Mİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordecaí -- 6 Ekim 2005, 21:28:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.