Şimdi Ara

Hangi hayvandan ne düşüyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 lwl adam chitin giyerse benım 43 luk adam chıtın shell giyer
  • yolda giderken snatcher a bir vurayım dedim zavallı sürünüyor bide baktım ki crystal çıktı
    gerçekten deneyin snatcherdan bu yolla 2 crystal almıştım.
  • scorpion turlerinden opal cok cıkıyor.
    -----

darkmare den 3 tane soul pot cıkıo ama arasıra
    trol king ten 1 tane soul cıkıo ama herkestiğinizde cıkıor trol king ten cıktığı içinde unique soul pot oluyor. kullanmaya kıyamazsınız ama çıkıncada küfredersiniz.
    atilla dan fp cıkar ,gene küfredersiniz
  • bu atilla nerde ben hiç görmedim göriim iek dalacam tek kesecem bakım ne çımıo nerde bu attttilla 41 assassianım kesermiyim acaba???????

• boss deilmi o zor kesiliyo diye biliyorum ben onu
  • beyler bence item istiyosaniz 3-4 +55 mage alin yaniniza dark mare kesin bence en ii item ondan duser
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

boss deilmi o zor kesiliyo diye biliyorum ben onu

attilla kolay kesilio çok zor bi boss diil
  • training eşyaları ne işe yarıyo bilen varmı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

Orjinalden alıntı: PAŞA****

quote:

Orjinalden alıntı: burak_caan

snatcher kesın +8 cıkıyo

aga gülme bence solucanan uniq item çıktığını gördüm gözümle.Gerçi ben o hırsla 40 tane kestim bana çıkmadı ama bu iş şanş işi derim ben.HERŞEYDEN HERŞEY ÇIKABİLİR!!

yuhhhhhh saçmalığın bu kadarı yaw abartma unique item sadece bosslardan çıkar gerçi abyssdanda çıkıo diolar ama denk gelmedim hiç

Demişsinki Unique itemler sadece boss tan cıkar. Bana 3 tane Kecoon Captainden Kekuri Ring cıktı. Buna ne diyeceksin? Kanıtlamı ?

• ^^^^CRAZY^^^^ sen arestemısın aresteysen bana ucu<a bi kukry ayarlarsın dimi
  • valla bu konuda arnızda en sanslı benim partyle moradonda takılıyoz kekuriboss u cıktı party kesti ve bana dustu(tabi partyden atlıdım)moradondan geziyodum bi bulture ye vurdum kekuri ring cıktı lufersonda lycan dan 49/+8lik maul cıktı ayrıca partye nekadar degerli sey cıksa beni buluyor sappire.opal,kristal, hiç unutmam lwl 1 im beramusta yeni char actım ilk kestigim wormden upgrade scroll,kristal ve dandik bı kılıc dustu(12 vuruyodu ama dunyalar benim olmustu o kılıc cıkınca)su anda lwl 45 im lwl 41de full citin giydim elimde 140/+6 lik bardis var yani cok sanslıyım
    smiladon=upgrade scroll
    golem=citin
    gavolt=opal
    gray ozzy=silah(her turlusu) bildiklerim bunlar

iyigeceler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerSA

Demişsinki Unique itemler sadece boss tan cıkar. Bana 3 tane Kecoon Captainden Kekuri Ring cıktı. Buna ne diyeceksin? Kanıtlamı ?

O kekury ring tabiki kecoonlardan çıkacak... Silahtan bahsediyo o... Ama sen aralarındaki farkı kavrayabilirmisin bilemem...
  • sitesine girip bak kanıtlancak bişey yok orda yazıo zaten kecoon türlerinden çıkar die solucandan unique item çıkarmı saçmalamayın biz troll kesioz apos kesioz berserker kesioz o zaman bize uniquenin kralı çıkardı

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerSA

quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

Orjinalden alıntı: PAŞA****

quote:

Orjinalden alıntı: burak_caan

snatcher kesın +8 cıkıyo

aga gülme bence solucanan uniq item çıktığını gördüm gözümle.Gerçi ben o hırsla 40 tane kestim bana çıkmadı ama bu iş şanş işi derim ben.HERŞEYDEN HERŞEY ÇIKABİLİR!!

yuhhhhhh saçmalığın bu kadarı yaw abartma unique item sadece bosslardan çıkar gerçi abyssdanda çıkıo diolar ama denk gelmedim hiç

• opal ve chtin warriorlar için vormdan düşüo moradonda ama bataya zor kesilio
    bide el_cihadı tanıyan varmı xgenon sorcerer karus
  • ne saçmalıyo bu?
    quote:

Orjinalden alıntı: codo

opal ve chtin warriorlar için vormdan düşüo moradonda ama bataya zor kesilio
    bide el_cihadı tanıyan varmı xgenon sorcerer karus
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSF_001

WALLA CHİTİNİ BİLMEM AMA GOBLİNLER GOBLİNDEN DÜŞÜYO :))))9 WALLLA ÜSTÜMÜ GOBLİN YAPICAM DİĞENLER BELUADA POOKA KESSİN HEM ÇOK PARA HEMDE GOBLİN

haklı her pookadan goblin çıkıo ama bazen kutu açılmıoo

• quote:

Orjinalden alıntı: _seaman_

bu atilla nerde ben hiç görmedim göriim iek dalacam tek kesecem bakım ne çımıo nerde bu attttilla 41 assassianım kesermiyim acaba???????

o boss yaklaşma bile derimmm dark marreden daha güçlü die biliom

• yok yaw nere daha güçlü dark mareden bi healerla buffsuz kesebiliom onu ben tek biraz uzun sürüo ama sonuçta kesebiliom
    quote:

Orjinalden alıntı: Nuvanda

quote:

Orjinalden alıntı: _seaman_

bu atilla nerde ben hiç görmedim göriim iek dalacam tek kesecem bakım ne çımıo nerde bu attttilla 41 assassianım kesermiyim acaba???????

o boss yaklaşma bile derimmm dark marreden daha güçlü die biliom

• benim bildigim danadan dort but, 2 kilo pirzola,tavuktan iki but bi goğus vedeciger dusuyo daha baska bilen varsa kesin yardım etsin
  • yusufyusufcuk öle bi lafki sohbetin azına ..... helal olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.