yusuf baba buraya yumruk havaya helal olsun sana komuşsun sobete:))= moralim bozuldu:((
Urukai arkadasım ''moradondan geziyodum bi Bulture ye vurdum kekuri ring cıktı '' demişsin ama kekuri ring sadece Kecon tiplerinden çıkar
beyler +8 stiletto çıkıyo bandicot tan kekuri ring keconn ların her turlerinden çıkyıo bana +8 beş tane çıktı zuahahahah
yok yaw geçenlerde blood worma bi vurdum gigantic axe çıktıbultureden kekuri ring çıkarmı la
quote:
Orjinalden alıntı: UruKai
valla bu konuda arnızda en sanslı benim partyle moradonda takılıyoz kekuriboss u cıktı party kesti ve bana dustu(tabi partyden atlıdım)moradondan geziyodum bi bulture ye vurdum kekuri ring cıktı lufersonda lycan dan 49/+8lik maul cıktı ayrıca partye nekadar degerli sey cıksa beni buluyor sappire.opal,kristal, hiç unutmam lwl 1 im beramusta yeni char actım ilk kestigim wormden upgrade scroll,kristal ve dandik bı kılıc dustu(12 vuruyodu ama dunyalar benim olmustu o kılıc cıkınca)su anda lwl 45 im lwl 41de full citin giydim elimde 140/+6 lik bardis var yani cok sanslıyım smiladon=upgrade scroll golem=citin gavolt=opal gray ozzy=silah(her turlusu) bildiklerim bunlar
iyigeceler...
valla arkadaşlar n kolay priest chitin çıkıyo golemden özellikle lamiadan sadece kukry çıktı buzamana kadar, hiç çitine denk gelmedim
quote:
Orjinalden alıntı: cold_nuke
quote:
Orjinalden alıntı: endless_nightmare
sansa da bagli biraz.tabii genellemesi var ama.sansinda olacak.mesela bana bus çikti werewolf dan 2 gün önce myko da.
Bus ne ya ? OTOBÜS GİBİ BİRŞEY Mİ ?
????
Ya arkadaşlar maradonda kekury rıder var şilanların yanında onlardan kekury yüzük çıktı.yine maradondaki solucanlardan stiletto ve dager çıkıyo. yinede en iyisi abyslere gidip fazla uğraşmadan abys kasıp onu kırdırmak.bana genedle 10 atneden 3 tane çitin çıkıyo.geçen shard çıkmıştı 10 tane abys kırdım bir roqe çitin bot,1 tane shard,bir tanede roqe çitin gountlet çıktı.maner ne kadar önemli bilmiyorum ama manerim 486.;)))
wow daha iyi efet ama orjinali bin kat daha iyi arkadaş haberleşek
Bu İtem Olayı Tamamen ŞANS işi beyler boşuna hiç Yorum Yapmayın Bu konuda Tamam Bazı İtemlerin Çıktığı Yerler Belli Ama Normalde Neyin Nerde Çıkacağı Belli Olmuyor.. Ama Bu Çömez ve Civciv'li Char'larda daha tanımlamayan bi şans var adamlarda bizden nerdeyse 2-3 kat daha iyi item_Armor_Upgrade malzemeleri Çıkıyor
ben free serverde oynuyom
lementation lamiros falan hikaye en iyi item lamiadan düşüo