Şimdi Ara

Hangi hayvandan ne düşüyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya lamiadan bi para çıktı bana yav
  • seri kes,
    bana 1 saatte 3 tane cıktı.
    hepsini +6 yapıp sattım.
    simdi elimde mirage +6 ve cleaver +7 var.
    shard bakacam bundan sonra
  • kardeş birinci ıron golem ne bee
    bu arada itemler tam bir şans işi uruk haiden bless scroll cıkıyor bu scrolları bunları bir süre kesersenin ardı ardına 2 tane çıkar.
    golemlerden güzel chitinlar düşer ama shell istiyorsanız 3 saat falan kesmeniz lazın çok fazla aralık vermeden ama kesin düşer,
    lamialardan yarım saatte kesinlikle 4 tane kukry düşmez biraz abartma gibi geldi lşzmialarda 1 saat kesin güzel bir item düşer bu +7 takı olabilir. bardis olabilir, kukry olablir ıron bıw olabilir bunlara denk itemlerde olabilir
    trollden çok nadir item düşer troll kescenize gidin golem kesin daha iyi fakat tek gecerim item bakımından golem en iyisidir.
    size birde sır verem kekuri ring çıkartmak istiyorsanız kekurilere gidin ve 2 saat raalıksız kesin bir tane düşer arkadaşalr
    birde birşey duyudum şansmıdır nedir bilmiyorum hep oldu yağmur yağdığında bir yerde boss cıkıyor diye bana denk geldi benden sylemesi

• ıron bow nerden düşüyor bilen biri varmı birde mirage çok sevinirim yardımcı olursanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadkad

ıron bow nerden düşüyor bilen biri varmı birde mirage çok sevinirim yardımcı olursanız

mirage harpyden çıkıor
  • BANA GOLEMDEN ÇIKTI İRON BOW
  • para kazanmak ıcın kesılcek en guzel golem dır chıtın chıtın sell cıkıyor lamıa kukry cıkma bow cıkma sansı var troll den ıtem dusmez bınde bır crımson kesın chıtın sell cıkıyor ama buyuk part ıle degıl 2 kısı en fazla 4 raven harpy gunde 1 saat kesıyoruz bazen hıc cıkmıyor bazen 2 tane mırage dagger alıyoruz benım terchım lamıa basıt olarak golem bıraz zorlar raven baya zorlar ve crımson
  • kadakad haklısın her yağmur yağdıktan sonra boss düşer 4 yerden birine bu 4 yer farklıdır her zaman, ben bi kekurikekurika'yı bulupta tek kestim ks yaptılar türkler bi bok düşmedi sayelerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordecaí -- 30 Eylül 2005, 13:37:46 >
  • raven harpy : chitin shels and mirage
    golem : chitnlar , iron bow
    harpy quen : mirage , shard , warrior earneng elf me,tal earningiron belt glass belt
    shaula lesath : shard , chıtın shield , chitin bow , scorpion bow scorpian shield
    duıke : roc ,
    attilla : priest pendan gigantic axe
    samma : gigantic axe
    deru founfer: binumum kupe ve yuzuk turleri
    troll king : en ii kupeler , ve en ii yuzkler
    talos : dusunleri hayal bile edemesiiniz iron neck glass belt
    dragon tooth : dragon tooth hameer
    trol bersekar : dagger25 ( str priest için ) , spear 40 dusure n ballılar var sheller duser
    dark mare : raptor shar mirage sword ,
  • 30dk da çıkar nasl çıkar 2 tane okçu tekinde iron bow +7 ve +7/12dex bonus dieri ironx +6 ve +6/10dex set olunca hayal edemzsin ne kadar seri kesildiğinin bu şekilde düşürdük tabi bende ve prtydeki çoğu kişide premium vardı manner aktif mi diilmi bilmediğim için bişi deyemicem ama mannerlarda yüksek ayrıca giripte burda hava atmak için böle bişi sölemem çünkü kimseye bişey kanıtlama gibi bi derdim yok ayrıca kukryler benim işime yaramıo abartmak istesem raptor derdim ki lamiadan düşmez raptor öle deseydim abarttı derdin
    quote:

Orjinalden alıntı: kadkad

kardeş birinci ıron golem ne bee
    bu arada itemler tam bir şans işi uruk haiden bless scroll cıkıyor bu scrolları bunları bir süre kesersenin ardı ardına 2 tane çıkar.
    golemlerden güzel chitinlar düşer ama shell istiyorsanız 3 saat falan kesmeniz lazın çok fazla aralık vermeden ama kesin düşer,
    lamialardan yarım saatte kesinlikle 4 tane kukry düşmez biraz abartma gibi geldi lşzmialarda 1 saat kesin güzel bir item düşer bu +7 takı olabilir. bardis olabilir, kukry olablir ıron bıw olabilir bunlara denk itemlerde olabilir
    trollden çok nadir item düşer troll kescenize gidin golem kesin daha iyi fakat tek gecerim item bakımından golem en iyisidir.
    size birde sır verem kekuri ring çıkartmak istiyorsanız kekurilere gidin ve 2 saat raalıksız kesin bir tane düşer arkadaşalr
    birde birşey duyudum şansmıdır nedir bilmiyorum hep oldu yağmur yağdığında bir yerde boss cıkıyor diye bana denk geldi benden sylemesi

• uruk tron dan stone golemden duzen cogu sey dusuyor, bana viper staff ve priest chitin duşmüşü+ bilimum blessed scroll da düşer. kesmesi kolay ama o size yaklaşırsa tek çeker saglam defansınız yoksa
  • golemler kac kişi ile oldurule bilir kesecemde!lwl 36 warrior um ...bide bişi soylucem benim kekury bana bultureden dustu...
  • 10 tane lvl 36 warrior olsanız kesemezzsiniz 45 üstü 4 mage biri ice olsa iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_caan

snatcher kesın +8 cıkıyo

aga gülme bence solucanan uniq item çıktığını gördüm gözümle.Gerçi ben o hırsla 40 tane kestim bana çıkmadı ama bu iş şanş işi derim ben.HERŞEYDEN HERŞEY ÇIKABİLİR!!

• Blessed Upg. Scrool neyden düşüor ? ya da güzel upg kağıtları ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAŞA****

quote:

Orjinalden alıntı: burak_caan

snatcher kesın +8 cıkıyo

aga gülme bence solucanan uniq item çıktığını gördüm gözümle.Gerçi ben o hırsla 40 tane kestim bana çıkmadı ama bu iş şanş işi derim ben.HERŞEYDEN HERŞEY ÇIKABİLİR!!

yuhhhhhh saçmalığın bu kadarı yaw abartma unique item sadece bosslardan çıkar gerçi abyssdanda çıkıo diolar ama denk gelmedim hiç

• walla attiladan chitin çıkıyomuş:)
  • ben hergün solucan kesiom daha bi +8 çıkmadı arkadaş 5-6 tane kesti 2 staff bi bıçak çıktı +8 şans işiiiiiiiiiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlionurhan

walla attiladan chitin çıkıyomuş:)

ya otur sen kes atilla biz izliyak kolay bişeymiş gibi konuşma otur golem kes ondanda çıkıoooooo hemde kolay yatıooooooo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.