Bildirim
Hangi HD 4850?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güzel soru ama alacağın yanıt belli: 4850 -
bütce yeterli ise his hd4850 iceq4 turbo 1gb öneririm -
2 side deilquote:
Orijinalden alıntı: Firienholt
bütce yeterli ise his hd4850 iceq4 turbo 1gb öneririm
512 8800GTS MSİ yada Gigabye (cuda ve opengl kullanırım diyorsan birde psyxle isim olur diyorsan)
yok diyosan
1GB ATİ HD4850 PALİT SONİC. -
"plus" yerine "+" yazmak çok mu zorduquote:
Orijinalden alıntı: Cpt. Miller
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Özel soğutmalı 4850 diyorum ben. -
tabikide 9800gtx+ neye göre 4850 dediklerini anlamak güçquote:
Orijinalden alıntı: TiesTorN
"plus" yerine "+" yazmak çok mu zordu
Özel soğutmalı 4850 diyorum ben.
Alıntıları Göster -
TiesTorN
plus daha çekici duruyo
ayrıca 9800GTX crysis'ı en fazla hangi çözünürlükte oynarım(ama akıcı bir şekilde)
Birde 9800 gtx i olan ve 4850 si olan arkadaşlar crysis'la ilgili bir fps yapsalar müthiş olur -
quote:
Orijinalden alıntı: K0rkunc
tabikide 9800gtx+ neye göre 4850 dediklerini anlamak güç
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: K0rkunc
http://www.techreport.com/articles.x/14967
-
Arkadaşlar bence bu iki kartı crysisteki fpslerine bakıp degerlendirmek pek adil olmamış,crysiste açıkça nvidia kartların üstünlüğü ortadaquote:
Orijinalden alıntı: TiesTorNquote:
Orjinalden alıntı: K0rkunc
http://www.techreport.com/articles.x/14967
Alıntıları Göster
farcry
dmc 4
stalker
world in conflict
cod 4 gibi oyunalrdaki sonçlarına da bakmalısın sitede test sonçları mevcut ama bence 4850 yapabilrsen iceq turbolusu idealdir
-
Ben 4850 derim.Özellikle bekle biraz ve 4850 GDDR4 olan modelinden alquote:
Orijinalden alıntı: __king_of_diez__
Arkadaşlar bence bu iki kartı crysisteki fpslerine bakıp degerlendirmek pek adil olmamış,crysiste açıkça nvidia kartların üstünlüğü ortada
farcry
dmc 4
stalker
world in conflict
cod 4 gibi oyunalrdaki sonçlarına da bakmalısın sitede test sonçları mevcut ama bence 4850 yapabilrsen iceq turbolusu idealdir
Alıntıları Göster
-
4850 Toxic öneririm.quote:
Orijinalden alıntı: GuitarMania
Ben 4850 derim.Özellikle bekle biraz ve 4850 GDDR4 olan modelinden al
Alıntıları Göster -
1GB ATİ HD4850 PALİT SONİCquote:
Orijinalden alıntı: x1650Pro
4850 Toxic öneririm.
Alıntıları Göster -
http://www.sanalmarketim.com/urun/a3abaf9027755c57c376d50a9a44572d/SPARKLE-9800GTX--512-MB-GDDR3-256bit-PCI-E-SLI-HDMIquote:
Orijinalden alıntı: Timeguard
1GB ATİ HD4850 PALİT SONİC
Alıntıları Göster
SPARKLE 9800GTX+ 512 MB GDDR3 256bit PCI-E SLI HDMI 160 YTL üzeri kargo bedava 199$
-
Kesinlikle 9800Gtx+ ezer geçer hiç acımaz yanına bile yaklaştırmaz o kartı yüksek performanslı düzeneklerdequote:
Orijinalden alıntı: azk
http://www.sanalmarketim.com/urun/a3abaf9027755c57c376d50a9a44572d/SPARKLE-9800GTX--512-MB-GDDR3-256bit-PCI-E-SLI-HDMI
SPARKLE 9800GTX+ 512 MB GDDR3 256bit PCI-E SLI HDMI 160 YTL üzeri kargo bedava 199$
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: By_Crosshair
Kesinlikle 9800Gtx+ ezer geçer hiç acımaz yanına bile yaklaştırmaz o kartı yüksek performanslı düzeneklerde
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: By_Crosshair
Kesinlikle 9800Gtx+ ezer geçer hiç acımaz yanına bile yaklaştırmaz o kartı yüksek performanslı düzeneklerde
Kullanıyor olmasak belki yerdik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: By_Crosshair
Alıntıları Gösterquote:
Bu kanıya nerden vardın acaba yanına bile yaklaştırmaz falan? 4850'nin düz ve hız aşırtılmış modelleri çoğu yerlerde 9800GTX+ 'ı geçmeyi başarıyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitarMania -- 12 Kasım 2008; 12:54:55 >
-
1GB ATİ HD4850 PALİT SONİCquote:
Orijinalden alıntı: GuitarManiaquote:
Bu kanıya nerden vardın acaba yanına bile yaklaştırmaz falan? 4850'nin düz ve hız aşırtılmış modelleri çoğu yerlerde 9800GTX+ 'ı geçmeyi başarıyo.
Alıntıları Göster
-
Anladık kardeşim, 50 defa tekrarlama...quote:
Orijinalden alıntı: Timeguard
1GB ATİ HD4850 PALİT SONİC
Alıntıları Göster -
İlk önce iki kartı almayı düşündüğün modelleriyle belirle.(Özel soğutma,marka vs.) Ondan sonra da hangisi ucuzsa onu al. Bir de doların durumunu da göz önüne al. Mesela şu an artmış durumda.(En son baktığımda 1.65'di.)quote:
Orijinalden alıntı: TiesTorN
Anladık kardeşim, 50 defa tekrarlama...
Alıntıları Göster -
amd düşünüyorsan işlemcini ben nvidia önermem 4850quote:
Orijinalden alıntı: Kimkim
İlk önce iki kartı almayı düşündüğün modelleriyle belirle.(Özel soğutma,marka vs.) Ondan sonra da hangisi ucuzsa onu al. Bir de doların durumunu da göz önüne al. Mesela şu an artmış durumda.(En son baktığımda 1.65'di.)
Alıntıları Göster
ama intel alırsanda sparkle 9800gtx+ derim
Benzer içerikler
- üçlü ara bellekleme nedir
- zotac ekran kartı alınır mı
- donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması nedir
- gpu 100 kullanıyor
- intel hd graphics 5500
- monster ekran kartı
- fsr 3
- dlaa nedir
- dlss nedir
- amd boykot mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X