Şimdi Ara

Hangi honda(civic) yı almalıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar, kullandığım aracım zafira, digeri otm. toyota, Bu aralar toyotayı honda civic ile değiştirmeyi düşünüyorum ama honda hakkında kaliteli olması dışında bilgim sıfır.
    Sizden bana uygun bir honda tavsiyesi isteyeceğim, limit 13000 tl
    Kriterlerim;
    1- Piyasada tutulan bir model olmalı, satarken sıkıntı çıkarmasın.
    2- Otomatik olacak,
    3- sollamalarda bayılmayacak
    4- Tüpe uygun olmalı

Birde ilanlarda euro civic diye bi model var, bu japonlardan farklımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnplt -- 22 Mart 2011; 0:09:20 >

• 1.6 ies civic alacaksın 98-2000 arası uygun birşey düşür yada 1.4 de olabilir kaya gibidir , satayım dedimmi elde kalmaz zarar ettirmez , 1.4 1.6 dan fazla yakar 1.6 ies performans olarak 2.0 motor aracı aratmaz
  • Eurocivic, iç mekanda kullanılan malzemeler olarak biraz daha kaliteli diye hatırlıyorum ...
    otomatik vitesleri sorunsuzdur, zamanı için geçerli.. günümüz için eski teknolojidir.. tüketim degerleri olarak otomatik vitesin etkisini hissedebilirsiniz.. ancak Toyota kullandıgınız ve muhtemelen o da eski model ve otomatik olduğu için pek bir fark olmaz diye düşünüyorum ...

Onun dışında Civic ler gayet sağlam, güvenilir araçlar... yürüyen aksamları bile Türkiye şartlarında dayanıklıdır.
  • Arkadaşların da dediği gibi, 98-00 arası 1.6 iES modelininin otm. vitesi tam senin isteklerini karşılıyor. Biz de hem düz hem de otm. viteslisi vardı. Ben o araçla dereden geçmiştim, taş gibi araçlardır. Euro civicler hb olup, bunlara göre daha kaliteli ve konforludur ancak bunlara göre biraz daha zor araçlardır.
  • Benmi yanlış anladım, önerdiğiniz araba civic 1.6 ies, ama euro civic için daha kaliteli denmiş, ikilemde kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnplt

Benmi yanlış anladım, önerdiğiniz araba civic 1.6 ies, ama euro civic için daha kaliteli denmiş, ikilemde kaldım

evet Euro Civic biraz daha klaiteli bir araç.. ancak bir parça daha ağır, tasarımsal olarak farklı ve 2nci eli biraz daha sıkıntılı olabilecek bir araç...
    çok zor olacagını sanmıyorum yinede.
  • beyler 2001 model 1.4 civic 150 binde 18 liraya alınırmı
  • 2001 vtec mi? (yeni kasa)
    bence 1.4 yerine o fiyatlarda 1.6 tercih edilmeli,

bende 2001-02 1.6 vtec civic veya 2002-04 es jazz peşindeyim...
  • euro civicin ikinci eli yok , aracın tipide roverle aynı , ben pek önermiyorum acıkcası
  • piyasada en az zarar ettiren otomobildir honda
    otomatik olsun düz olsun asla bayılmaz açarsın vtech leri herkes bakar işine :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.