Bildirim
Hangi HTPC ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yaklaşık 10 ay önce sorulan bir soru ve cevap veren olmamış ama şuan aynı sorunu bende yaşıyorum ve 800 TL ye kadar bütçeyle bu konulardan anlayan bi arkadaştan f/p ürünü için tavsiye istiyorum. lcd tv ve ev sinema sistemine bağlayacağım ve indirdiğim filmleri ve internetten dizi izlemek istiyorum ve bu konularda çok fazla bi bilgim yok açıkçası o yüzden bu konulardan anlayan arkadaşlardan mini pc tavsiye edebilecek var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: cirex
yaklaşık 10 ay önce sorulan bir soru ve cevap veren olmamış ama şuan aynı sorunu bende yaşıyorum ve 800 TL ye kadar bütçeyle bu konulardan anlayan bi arkadaştan f/p ürünü için tavsiye istiyorum. lcd tv ve ev sinema sistemine bağlayacağım ve indirdiğim filmleri ve internetten dizi izlemek istiyorum ve bu konularda çok fazla bi bilgim yok açıkçası o yüzden bu konulardan anlayan arkadaşlardan mini pc tavsiye edebilecek var mı?
Mac mini al xbmc player kur deneyenler severek kullanıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
acer revo var türkiyeye gelirse çok iyi olur.
D: Acer TR sitesine eklenmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATTUSILI -- 30 Mart 2013; 11:30:08 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X