Şimdi Ara

hangi hukuk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

hangi hukuk?

(En Son Oy Tarihi: 27.8.2017)
Giriş
  • hadi gençler göreyim sizi. nedenlerini yazarsanız da sevinirim.

• Eğitim olarak selçuk üniversitesi hukukta kendini kanıtlamış bir üniversite . Çok kaliteli bir eğitim olduğunu biliyorum okuyan birçok arkadaşım var . Türkiyedede en çok hakim çıkaran üniversiteler arasında 1. sırada geliyor selçuk üniversitesi . Bu yüzden selçuk üniversitesi.
  • Hangisi şehire daha yakınsa o.egitimmiş filan geçiceksin onları.birinci sınıfa başlayıp üniversiteye düştügün an anlarsın dediklerimi o yüzden gidip de şehire 70 km uzakta bi üniversite yazıp olsun egitimi iyi diyip her gün içinden kendine küfür etme.bunlardan hiçbiri gs hukuk koç hukuk bilkent hukuk degil.yani egitimleri mükemmel seviyede degil.gs hukuk tutar 6 yıl ben her türlü zorluga katlanırım çıkınca işim hazır dersin ama bu yazdıklarının öyle bir egitimi yok.o yüzden selçuk üniversitesini hemen ele konya da okuyan arkadaşın vs olmadıgı çok belli.akdeniz üni şehire çok uzak bildigim kadarıyla.kocaeli mi bursa mı diye bi ikilemde kalıyorsan bursanın yavaş yavaş ögrenci şehri olmaya başladıgından haberin yok büyük ihtimalle.kocaeli ile bursa arasında konuşmaya bile gerek yok.illaki bu 4 ünden biriyse kesinlikle uludag üni.
    Asla konya yazma tercih kagıdına sakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence eğitim seviyeleri çok önemli değil tabi pek bilmem hukukta eğitim kalitesi fark eder mi diye ama bence pek fark etmez. Sonuçta gs hukukta okusan pek zeki hazır cevap sivri zeka olmasan selçukta okusanda sivri zeka falan olsan kim kazanır davayı? Avukatlık için tabi bunlar. O kadar büyük avukat var sanki hepsi gs koç mezunu. Zaten gs koç kazanmak için çok çalışmak lazım. Çok çalışmayan ama çalışanlardan daha zeki olanlar yok mu var. Ee bunlar daha az çalışıp uludağı seçse avukat olsa çok çalışanın karşısına çıksa hiç mi şansı yok ki? Avukatlık daha çok zeka sözel yetenek ve hazır cevaba bakar bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Akdeniz Hukuk. Şehire uzak denmiş ama alakası yok şehrin ortasındadır heryere maksimum yarım saatte ulaşırsın (otobüsle) ve gayette güzeldir
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi tıp fakültesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben olsam Akdeniz yazardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.