Şimdi Ara

HANGİ İNTERNET E GEÇMELİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET 1 MBİT 4 gb sınırlı abonesiyim ancak bir kaç aydan beri 7-8 gb olduğundan 40-50 TL arası fatura geliyor. Sınırsıza geçmek istiyorum. Şu anda bölgemde fiber internet yok sizce TTNET te kalıp sınırsızamı geçeyim yoksa başka bir öneriniz var mı?

• Ben smileye gecicem ama sen istersen hepsinin sitelerine tek tek gir,tarifelerine bak uygun gelene üye ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcanzar

TTNET 1 MBİT 4 gb sınırlı abonesiyim ancak bir kaç aydan beri 7-8 gb olduğundan 40-50 TL arası fatura geliyor. Sınırsıza geçmek istiyorum. Şu anda bölgemde fiber internet yok sizce TTNET te kalıp sınırsızamı geçeyim yoksa başka bir öneriniz var mı?

Bende aynı durumdayım...
    Az biraz araştırdım modem değişikliği gerekebiliyor, TT net sınırsızı bende düşünmüyor değilim...
    Aslında fiber olayı bi gelse 10 numara olacakk
  • smile falan hepsi yalan hepsine ttnet satıyo interneti yapcak bişey yok koyun gibi sağılmaya devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuber

smile falan hepsi yalan hepsine ttnet satıyo interneti yapcak bişey yok koyun gibi sağılmaya devam...

• quote:

smile falan hepsi yalan hepsine ttnet satıyo interneti yapcak bişey yok koyun gibi sağılmaya devam...

• quote:

Doğru söze ne hacet ...
  • Koçnet nasıl kullanananız var mı? Yoksa son çare TTNET 1mbit sınırsıza geçicem bakalım. 49 tl diye biliyorum doğru değil mi?
  • smile adsl en ucuzu o şu an ama kablotv falan varsa o daha iyidir ben ce
  • yaptığı onaca şeye rağmen malesef ttnet
  • 45 TL ' lik 1 MBT sınırsıza geçmeni tavsiye ederim benim işim , küçük çaplı ttneti sömürmek diyorsan
  • quote:

Ben buna katılmıyorum. Geçen yıl internetinitaşı adresinden 16 aylık taahhüdlü abone oldum (4mbit sınırsız) 12 ay 45 tl ödedim. 4 ay geçtikten sonra yine aynısını yapmayı planlıyorum.

Alt yapıyı ttnet veriyor olabilir. siz aynı hizmeti ucuza almaya bakmayacak mısınız. bence şu an en uygunu smileadsl girin sitesine göreceksiniz.

hatta alttaki linkte de göreceksiniz 24 ay aboneliğin 12 aylık kısmı limitli fiyatına (biliyorum bu da uygun değil ama TTnetten daha iyi fiyat olarak)

http://www.internetinitasi.com/?utm_source=googlelimitsiz_arama&utm_medium=adwords&utm_campaign=adwords

linke girdiğinzde kampanya detaylarına tıklayın göreceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: thehook

quote:

Ben buna katılmıyorum. Geçen yıl internetinitaşı adresinden 16 aylık taahhüdlü abone oldum (4mbit sınırsız) 12 ay 45 tl ödedim. 4 ay geçtikten sonra yine aynısını yapmayı planlıyorum.

Alt yapıyı ttnet veriyor olabilir. siz aynı hizmeti ucuza almaya bakmayacak mısınız. bence şu an en uygunu smileadsl girin sitesine göreceksiniz.

hatta alttaki linkte de göreceksiniz 24 ay aboneliğin 12 aylık kısmı limitli fiyatına (biliyorum bu da uygun değil ama TTnetten daha iyi fiyat olarak)

http://www.internetinitasi.com/?utm_source=googlelimitsiz_arama&utm_medium=adwords&utm_campaign=adwords

linke girdiğinzde kampanya detaylarına tıklayın göreceksiniz.

SAĞOL KARDEŞİM.

"İnternetini Taşı nedir?

İnternetini en geç 31 Aralık 2009 tarihine kadar smile adsl 'e taşıyan tüm yeni kullanıcılara, limitli ve limitsiz paketlerde farklı avantajlar içeren bir kampanyadır.

16 AYLIK ABONELİK

1-Limitli paketlerde 3 ay internet erişimi ve aktivasyon ücretsiz.
    Kampanyaya ait tarife tablosunu aşağıda görebilirsiniz.

3 ay ücretsiz internet*
    Hız Limit Standart Tarife Kampanya Avantajı
    1 Mb 4 GB 26,81 TL 3 ay ücretsiz

2-Limitsiz internet ise 9 ay boyunca limitli fiyatına, üstelik aktivasyon ücretsiz.
    Kampanyaya ait tarife tablosunu aşağıda görebilirsiniz.

Limitli fiyatına LİMİTSİZ internet*
    Hız Standart Tarife Kampanya Avantajı
    1 Mb 45,31 TL 9 ay x 26,81 TL
    2 Mb 63,81 TL 9 ay x 36,07 TL
    4 Mb 82,32 TL 9 ay x 45,31 TL
    8 Mb 99,00 TL 9 ay x 79,90 TL

* Fiyatlara %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir.
    Kampanya 31 Aralık 2009 tarihine kadar ve sadece yeni abone olacaklar için geçerlidir. Kampanya ile ilgili diğer detaylar sayfanın alt kısmında "Kampanya bilgileri" olarak yer almaktadır.

İnternet nasıl taşınır?
    smile adsl aboneliğinizi başlatabilmeniz için, mevcut bir adsl aboneliğiniz varsa bu aboneliği iptal ettirmeniz gerekmektedir.

Bu formdaki ad, soyad, telefon no ve adsl hizmetini aldığınız operatör bilgilerinizi doldurduktan sonra adsl servis sağlayıcınıza ya da bağlı bulunduğunuz işletme müdürlüğüne şahsen başvurmanız gerekmektedir.

Kampanya Bilgileri:
    Fiyatlara %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir. Kampanya 31 Aralık 2009 tarihine kadar ve sadece yeni abone olacaklar için geçerlidir. Mevcut smile adsl aboneleri bu kampanyadan yararlanamaz. 26,81 TL değerindeki aktivasyon, bu kampanya kapsamında ücretsizdir. Limitli pakette yapılan limit aşımları ayrıca faturalandırılacaktır. Kampanya dahilinde kablolu modem talep edildiğinde KDV dahil 49 TL, kablosuz modem talep edildiğinde 79 TL ekstra ücret talep edilecektir. Belirtilen ücretsiz / indirimli sürelerden sonraki aylık ödemeler, seçilen paketin indirimsiz tarifesi üzerinden faturalandırılacaktır. Aboneliğin taahhüt süresinden önce sonlandırılması durumunda kampanya dahilinde ücretsiz / indirimli verilen promosyonların / indirimlerin ücretleri aboneden tahsis edilecektir. Belirtilen ürün fiyatları diğer kampanyalarla birleştirilemez. smile adsl, kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 01/09/2008 tarihinden sonra smileadsl aboneliğini iptal ettirmiş olanlar ile mevcut smileadsl aboneliği bulunanlar bu kampanyadan yararlanamaz. "

SİZCE BU YUKARIDAKİ SMILE ADSL NİN 16 AYLIK ABONELİK 1MB SINIRSIZ KAMPANYASI NASIL ARKADAŞLAR ?

9 AY BOYUNCA 26,81 TL KALAN 7 AYDA 45,31 VEYA O TARİHTEKİ 1MB SINIRSIZ STANDART TARİFE ÜCRETİ OLUR SANIRIM.

• şu anda en uygun seçim bu benim kampanya daha farklıydı 16 ayda 12 ayı kampanya fiyatlıydı. hem de son gün yakalamıştım 31 aralık 2008
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.