Şimdi Ara

Superonline'a Başvurdum. Hangi modemi seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Superonline eskiden farklı modemler kullanıyordu. Şu an durum nedir? Seçenekler varsa hangi modemi tercih etmeliyim sorunsuzluk ve çekim alanı bakımından.

Önceki servis saglayicim aniden VDSL hizmetini bıraktığı için uzun uzun araştırma fırsatım olmayabilir. Bu nedenle, cevaba hızlı ulaşmak bakımından konu açma zorunluluğu doğdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 11 Aralık 2024; 13:7:31 >

• Şu an yanında olmadığım için model veremem ama bana antensiz lanet bir model getirmişlerdi, 1 hafta zor dayandım. Odadan çıktığın an internet yerlere yatıyordu.

• Tobin Frost kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Önceki modemi harici anteni olan yeni bir modemle değiştirdiler ve şu an memnunsunuz anladığım kadarıyla.
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Aslında değiştirmiyorlardı, ben kullanamıyorum diye arıza kaydı oluşturdum sinyal güçlendirme yaptılar, sorunum çözülmedi diye arayınca kendiliğinden modem değiştirdiler. Şu an antenli bi model var, 5 ghz dahil tüm odalarda sorunsuz kullanıyorum.
  • Akşama falan modelini paylaşma imkânınız olursa çok makbule geçer hocam. Bizim de ev uzunlamasına bir yapıda olduğu için kablosuz çekim sıkıntılı. Merkezi bir yere koyamıyorum modemi.

Konuyla ilgili tecrübe sahibi diğer arkadaşlardan da deneyimlerini paylaşmalarını bekliyorum.
  • Başvurduktan 2,5 saat sonra gelip bağlantıyı yaptılar.
    Bağlanan modem şu: Huawei OptiXstar HG8245X6-10
    İnşallah başımız ağrımadan kullanırız.

ZTE istedim ama ısrarla ellerinde olmadığını söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 11 Aralık 2024; 17:29:22 >

İnternet servis sağlayıcılarının verdikleri cihazların hepsi kötü kabaca Wi-Fi teknolojisi Wi-Fi 5-6-7 gibi fark var göze çarpan diğer özellikleri kısıtlı zaten ürün hakkında çok sıkıntı yaşamazsın ama asıl sıkıntıyı Süperonline abonesi olduğun için yaşarsın çok çok kötü firma neyse tecrübe ederek yaşayarak öğrenirsin anlarsın

inş ben yanılırım

• Sahilli S kullanıcısına yanıt
    İyi firma var mı? Turknet 2021'de bölgeye fiber getireceğini duyurdu, sonra unuttu. Telekom 7 yıl önce sırf devlete harcama göstermek için bina önüne kadar fiber getirdi ama binalara baglamadı. Başkentin ortasında bunun dışında tek seçeneğim 35-50 mbiti anca görebileceğim VDSL. 10 senedir Tekelom eziyeti çektik, kötü olursa 1 sene de bunu çekeriz artık.

2 yıldır Süperonline kötü diyorum bunu derken dört dörtlük iss yok diyorum ama Süperonline içlerinde en kötüsü diyorum

mesela 400 tl ye vdsl 35/5 alacağıma gider 509 tl ye fiber alırım diyorsunuz ama vdsl ile özgürsün rahatsız sansür engelleme kısıtlama vb sorunlar olmuyor

gidip Süperonline fiber alıyorsunuz sansürlerden kısıtlamalardan kaçmak için bir de vpn masrafı oluyor ne anlamı kaldı bir de ucuz diye alınıyordu artık ucuzda değil hem vpn oyunlarda da zaten işe yaramıyor

mesela BTK Telegram yasaklamamıştır başka x iss firmasında da yasaklı değildir ama Süperonline da yasaklıdır o zaman işe yarar vpn

işte Süperonline bunu yapıyor kafasına göre

superonline bugünleri kazanıyor sadece bu günlerin acısı ileride çıkacak şikayetler artıyor zaten mimli firma daha çok mimleniyor ileride ağzıyla kuş tutsa yine yaranamayacak kimse güvenmeyecek

neyse Süperonline almaya devam edin böyle söyleyenleri uyaranlara bi de trol yalancı deyin gelin durmayın :)

bu söylenilenler bu Süperonline nın sorunlarını söyleyenler sana göre bana göre söylenmiyor forumlarda x de şikayetvar da vb forumlarda var olan şikayetlere göre yani çoğunluğa göre söyleniyor

hayırlı olsun hocam benim de fiber gpon yeni kurulum yapıldı vdsl den geçtim, dünyalar varmış.

zte modem verildi ben sormamıştım, gelen arkadaş stok duruma göre huawei zte verildiğini söyledi.

şimdi memnunun hız ve oyunlarda gecikme benim için çok iyi.Superonline&#39;a Başvurdum. Hangi modemi seçmeliyim? 

Superonline&#39;a Başvurdum. Hangi modemi seçmeliyim?

• generateDon kullanıcısına yanıt
    Size de hayırlı olsun. VDSL 50 mbitten üstünü görememiş biri olarak ben de şimdilik memnun kaldım. İnşallah tüm aboneler olarak memnuniyetle kullanmaya devam ederiz.
  • generateDon kullanıcısına yanıt

Bende 2 hafta içinde iş sebebiyle şehir değiştiriyorum. Göçeceğim binada sadece süperonline fiber var ve oyun oynuyorum ping vs benim için önemli şuan değer olarak ne görüyorsun aydınlatabilir misin hocam ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.