Selamun Aleyküm Kısa bi giriş yapayım. Geçenlerde mart'ın sonuna kadar süresi olan TTNET çiftetelli paketini gördüm. Babama müsait bi zamanda geçelim dedim tamam dedi oda.Bundan arkadaşlarına bahsetmiş biride gidip bayide uğraşma internetten yapalım demiş ve TTNET yerine TÜRKNETin tarifesine geçirmiş yani işte babama demiş böyle böyle numaranı ver falan arayacaklar babamda vermiş ama babam ttnet zannediyomuş herneyse işte evraklar gelmiş falan imzalamış babam yollamış bizede geçen gün geldi evraklar türknet sözleşmesi imzalanan kopyası yanındada abonenin işletmeci değiştirmesi için talep formu diye bişey geldi bayağı bildiğimiz abone değiştirme formu alta fotoğrafınıda atarım herneyse bugünde ttnet online işlem merkezine girdim aboneliğimiz hala ttnette görünüyo 2016 ya kadar. Sorum şu şimdi biz türknettemiyiz ttnettemi bu abone işletmeci değiştirmesi için talep formunu biz ttnete vermediğimiz içinmi değişmedi şuan imzalı bi şekilde bizde duruyo mart 27 de bu olay oluyo 8 gün geçmiş aradan heralde bu zamana kadar geçerdi diye düşünüyorum sizce biz şuan hangisindeyiz Türknetmi ttnetmi