Şimdi Ara

hangi IPHONE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, android kullanıcısıyım ama artık iphone almaya karar verdim. Fakat fiyat olarak bütçemi sarsmakta. eylül ekim gibi iphone 5s çıkacakmış onunda fiyatı 2,500 ve üzeri olacak kesin.. iphone 5 ile iphone 4s arasında ise çok fark yok bildiğim kadarıyla, sadece incelil ve boyut farkı var. Peki 4s alsam güncellemelerden geri kalır mıyım? çünkü 5s çıkınca 4s in fiyatı düşer diye tahmin ediliyor. belki daha uygun olur. bu yuzden hedefim 4s almak. ama emin degılım sızce akıllıca olur mu? yoksa bıraz daha bekleyıp paramı toplayıp yeni bır modelını mı alayım? ne dersiniz?

• Hocam 0 alıcaksan 200 lira fark var 5 al daha uzun ömçrlü olur. 2.elde temizmbulmak cok zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Septams kullanıcısına yanıt
    0 alıcam. 5s çıkınca 5 in fıyatıda ıner mi androidden kurtulmak ıstıyorum varımı yoğumu da telefona yatırmak istemıyorum. cok telefon degıstıren bırı ddegılım aldım mı kullanırım uzun sure , kararsız kaldım
  • Yeni model çıkınca,eski modelin fiyatı 200-300 tl arası düşer,
    Ama ne zaman düşer,lansmanı 18 eylül deniyor ama buraya gelmesi Ekim ortalarını bulur diye düşünüyorum
    Benim gibi bir telefonu,en az 3 sene kullanan biriyseniz,tavsiyem 5s i beklemenizdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4S alabiliyorsanız kesinlikle üstüne sadece 200 tl daha ekleyip 5 almalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5 almak daha mantikli cunku 4s eski kasa artik apple yeni kasa ile devam eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.