Şimdi Ara

Hangi iPhone modellerinin iOS 14'e güncelleneceği ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilseydim 6s Plus'ın bataryasını değiştirir değiştirir kullanmaya devam ederdim yahu!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertayKardes

iph7 serisindeki işlemciyi ipad 7.nesilde kullandılar o da 2019 yılında çıktı. buna göre iph7 serisinin güncelleme yolu daha uzun gözüküyor
    Aynısını ben düşündüm
  • Donanımın yetersizliğini yazılım ortaya koyar, bir donanım üreticisinin yazılım ekibi ne kadar güçlü ve inovatif ise o donanımın kaynaklarını en verimli ve en ekonomik şekilde kullanırlar. Apple, tam da bunu yapıyor, biz donanımına o kadar para verip alınca aslında en az 5 yıllık bir telefon satın almış oluyoruz yani bu telefonu alırken satınalım fiyatı/5 olarak satın aldığınızı düşünebilirsiniz. Bir android cihazı 2 yıl sonra taca çıkıyor. Ayıptır söylemesi 2010 yılından kalma iPhone4 telefonum var, onu hala günlük temel gereksinimlerim için kullanabiliyorum, 2012 yılında satın almış olduğum Samsung S3 2014 yılında kaput olmuştu. O günden sonra bir daha android telefon almamaya karar vermiş oldum.

• Sabırsızlıkla bekleyelim bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadığım şey 6 da güncellenecek mi normalde artık güncelleme kabul etmiyordu ya bildiğim kadarıyla

• iPhone 6'lar güncelleme almayacak demek... S siz olanlar...

• Bu matah bir şeymiş gibi anlatmayın ya. Gidin 2. ele bakın. Eski versiyon IOS olan cihazlar daha değerli. Geri de dönemiyorsun öyle lanet bir şey. Veriyor güncellemeyi, kısıyor işlemciyi, bataryayı, sonra da yağ gibi akan cihaz s3 mini oluyor.

• Fulcrum299 F kullanıcısına yanıt
    6da işlemci olarak sıkıntı yok bence, şuanda ios12 son sürümle bile oldukça iyi
    Ram 1 gb olduğu için devam etmediler
    Şuan güncelleme verilen tüm telefonlar 2gb ve üstü ram e sahip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yingyangtwinz Y kullanıcısına yanıt
    Hangi iki uygulamayı aynı anda kullanıyorsunuz?

En nihayetinde 6-7" lik cihazlar bunlar. Ekranı ikiye bölüp 3-3,5" ekranlarda ne yapıyorsunuz ya da ne kadar verimli oluyor merak ediyorum.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir şey. Bir tarafınızdan element uydurmayın. Yavaşlatma sadece pil sağlığı %85 altına düşen cihazlar için geçerli. Güncelleme ile uzaktan yakından alakası yok. O da 2 senedir senin seçimine bırakılıyor.

Bu testten (iOS 11 vs. iOS13 on iPhone 6S) yüzerlcesini koyabilirim buraya. Siz söylediğinizi destekleyen 3 tane koyun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 3 Haziran 2020; 9:16:43 >

• İşte bu yüzden android kullanmıyorum

• Android cilerin gözü yaşlı
  • Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Ekranı bölünce 3,5 olmuyor o. İki adet 22,5 inç ekran da 55 inç ekran etmez mesela, 4 adedi eder.

• umarım iPad Mini 4'e verirler
  • Amore kullanıcısına yanıt
    Apple yetkili servisinde çalıştığım zaman,1 ay içinde onarılmaya gelen binlerce ıphone ve ıpad oluyordu. Senin şansın varmış. Aynı şans android kullanıcıları için de geçerli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • birseylereksikmoruk kullanıcısına yanıt
    Apple yetkili servisinde çalıştığım zaman,1 ay içinde onarılmaya gelen binlerce ıphone ve ıpad oluyordu. Senin şansın varmış. Aynı şans android kullanıcıları için de geçerli.

• İos candır android badılcan 😉🖐🏻

• Google in ders cikarmasj lazm adamlar 5 yil oncenin cihazina guncelleme veriyor.

• Iphone 7 gerçekten çok güzel cihaz, takılmadan 3 yıldır kullanıyorum.

• 6s im güncelleme alacakmış adamsın apple 🤗

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.