Şimdi Ara

Hangi iPhone modellerinin iOS 14'e güncelleneceği ortaya çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 Eylül’de 6s plus aldım hala kullanıyorum. Pil sağlığı %82 mis gibi valla.

Orjinal pili Apple store’larda takabilir miyiz? Olursa fiyat nedir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6s ios 20yi gorecek bu gidisle.

• Apple candır can!

• Bi 3 sene daha akar 7Plus

• iphone 6 yok listedeee

• TakemasterTR T kullanıcısına yanıt
    Yahu sen mesajı aldın değil mi? Geri teknik detay.
  • Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    Kardeşim orijinal 2019 Mart sonunda garantiden değiştirdim garantisiz fiyat 550'tlydi bence değmez istanbuldaysan Tahtakale den al geç ya da kendim takarım diyorsan n11 gibi sitelerden al kendin tak

• acayip sıkıldım şu demode arayüzden telefondan şikayetim yok iphone 7 plus kullanıyorum ama arayüz mide bulandırmaya başladı

• Yan sanayi markalara güvenemiyorum. Elimde kalacakmış, pişman olurum gibi geliyor. O yüzden orjinal sormuştum.

Önerebileceğiniz marka var mi?

Tahtakale de yan sanayi alıp kullanıyorum yani tanıdıklara takıyorum biraz daha pahalı deji marka ürünler var onları araştırabilirsin yorumlara falan bak yan sanayiye göre daha kaliteli bileşen kullanıyor olabilir

• O kadar şikayete güncelleme getirdiler sonunda eski telefonlara bile olması gerekende buydu zaten ama benim tel güncellenmez zaten 5s olduğu için çöp artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3F2A55898

S3'den beri bu özelliği kullanırım fakat hiçbir zaman efektif olmadı... İki uygulamayı aynı anda RAM'de tutabilmek için kullandığım bir özellik oldu genelde. Böyle yapınca da geri kalan her şey RAM'den gidiyor Androidciğimde... İlginçtir Samsung tabletler daha az RAM'le bu özelliği çok güzel çalıştırıyorlar fakat mobil taraf öyle değil. iPhone uygulama geçiş hızları baya iyi olduğu için bence çok da problem değil.
    Klasik Samsung işte . Stock rom Note 5 splitscreende kasarken Lineage os 16 yüklü s4 mini oldukça hızlıydı. Bu iki cihaz donanım olarak kıyaslanamaz ama böyleydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Sanirim orada da elistiriler sonrasi bir degisiklik oldu. Bataryam %85 altina indi ama performansta degisen bir durum yok. Tabii ki sarji daha cabuk bitiyor ama hala ayni performansi aliyorum.

Xs maxe tekrar donucem sanirim

• bizim telefonda kapsıyor iyi bakalım
  • Ayarlardan pil sağlığına girip

En yüksek performans yeterliliği yerine "İyileştirilmiş Pil Şarjı" seçeneğini seçerseniz performansınız düşer ama pil ömrünüz artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

2016 Eylül’de 6s plus aldım hala kullanıyorum. Pil sağlığı %82 mis gibi valla.

Orjinal pili Apple store’larda takabilir miyiz? Olursa fiyat nedir ?
    İnternetten deji batarya alıp kendin değiştirebilirsin.orjinal batarya çok pahalı.ben 3,5 yıldır 6s kullanıyorum,internetten yeni batarya sipariş ettim ve evde kendim değiştirdim.

İphone SE 2010 mah deji batarya taktım çok iyi 3 aydır kullanıyorum döngü 150 oldu gün sonunu çok rahat getiriyor orjinalini 3 yılda pert oldu buda bi o kadar dayanır

• PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    bir yerde okumuştum, yan sanayi bataryalarda ara ara pil durumunu göstermeme, pil hatası gibi şeyler olduğunu. deji markada böyle birşey ile karşılaştınız mı ? aldığınız bataryayı eski batarya ile kıyasladığınızda memnuniyet dereceniz nedir ?

2750 mah olan da var 3500 olan da. hangisi tercih edilmeli ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

bir yerde okumuştum, yan sanayi bataryalarda ara ara pil durumunu göstermeme, pil hatası gibi şeyler olduğunu. deji markada böyle birşey ile karşılaştınız mı ? aldığınız bataryayı eski batarya ile kıyasladığınızda memnuniyet dereceniz nedir ?

2750 mah olan da var 3500 olan da. hangisi tercih edilmeli ?
    https://www.deji.com.tr/iphone-6s-plus-batarya-mucize-batarya-deji-min-3510mah?gclid=EAIaIQobChMIrqPpnuTl6QIVhsYYCh2K6Q1UEAQYBCABEgIp2_D_BwE
    https://urun.n11.com/batarya/iphone-6s-plus-batarya-mucize-batarya-deji-orjinal-kapasiteli-P153107075?gclid=EAIaIQobChMIrqPpnuTl6QIVhsYYCh2K6Q1UEAQYASABEgKcs_D_BwE&gclsrc=aw.ds
    Hocam 6s de 2 batarya seçeneği var 1750 ve 2200 mah olarak.ben 2200 aldım onu taktım.sizde de orjinal batarya sanırım 2750 mah olan.bence 3500 alın arada çok uzun zaman oynayacağını düşünmüyorum.
    Pil hatası gibi bir şey söz konusu değil.önceki bataryaya göre şuan kat kat iyi gidiyor.önceden günde en az 2 kere şarj etmek gerekiyordu.şuan sabah %100 elime alınca aktif kullanımda gece yarısı %10 kalmış oluyor.ki ben telefonda oyun oynuyorum,youtubeden video izliyorum sürekli.
    Ancak sıkıntı şu ki,kalan pil sağlığını sadece %100 gösteriyor.orjinal batarya gibi azalan pil sağlığını göremezsiniz.ki bununda hiçbir önemi olmadığını düşünüyorum.

• PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    o zaman ben 3500 olandan alıp değiştirteceğim. umarım bir sorun olmadan kullanırım. çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.