Şimdi Ara

Hangi iPhone modellerinin iOS 14'e güncelleneceği ortaya çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam benimle birlikte arkadaşım s5 aldı. Şuan onun telefonu ket oldu ben halen sıkıntısız kullanıyorum. Ekran konusunda haklısınız ama benim için yazılım desteği daha önemliydi, eskiden Android bu desteği sunmuyordu. İhtiyaçlarım çok üst düzey değil, yıllarca beni idare etsin yeter kafasındayım, şu aralar pil ömründen kaynaklı şarj sıkıntısı çekiyorum onu da 100-200 TL arası bir batarya takar 2-3 yıl daha idare ettiririm. He not olarak düşeyim Telefonumu Türkiye'den değil yurtdışından alıp imei kaydı yaptırmıştım, tabi, o zamanlar karlıydı :D Özellikle belirteyim o zamanlar çok karlıydı yurtdışından alıp imei atmak. Şimdi böyle değil malesef. Bundan sonra işler düzelmezse Xiaomi almak zorunda kalacak gibiyiz, onları Roomlarız artık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birseylereksikmoruk -- 3 Haziran 2020; 16:16:1 >
  • Güzel kardeşim herkesin mesajına aynı cevap kopyala yapıştır yapıp paylaşmışsın ama ben yıllardır 6s Plus kullanıyorum bir kere bile teknik servise yolum düşmedi. Senin teknik serviste çalıştığın için normal değilmi bu kadar arızalı çihaz ile karşılaşman? Ben yerel bir telefoncu da 3 ay çalıştım, elimden bütün android telefonlar geçti 2018 yılında çıkan lakin nadiren iPhone geliyordu bilgin olsun istedim.
  • 6S bu hızla devam ederse sırtı yere gelmez
  • yahu ios 13 ü bari verseydiniz iphone 6 ya, ya da 14 ü vermeyecektiniz 6s e adelet olacaktı.

• Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    yan sanayi performans vermiyor. orjinal değiştir 3 sene kafan rahat mis . anadolu yakasındaysan KVK apple servis (bostancı) yapıyor 1 günde.

• cy2828 kullanıcısına yanıt
    Doğru duymuşsunuz 6 lar güncelleme almıyor s olanlar alıyor s serisi teknik bakımdan 7 ye çok yakın ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi anlıyorum çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için .. aynen 6s daha iyiymiş sanırım 6 ya göre ben genel kapsıyor sanıyordum

• Se 2016’yı nokia 3310 gibi yıllarca kullanacağız galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7 serisi kesinlikle ios 15’i görecektir. İos 16’yı görürse efsane olur. 3gb ramli 7 plustan ötürü 5s gibi torpil geçeceklerini düşünüyorum. İos 16’yı alırsa bu telefon 4 sene daha kullanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 16’yı iphone 7 serisi görebilir yazmışlar. Görürse 7 serisiyle 8 serisinin aynı anda desteği kesilir sana diyim🌝

• quote:

Orijinalden alıntı: MertayKardes

iph7 serisindeki işlemciyi ipad 7.nesilde kullandılar o da 2019 yılında çıktı. buna göre iph7 serisinin güncelleme yolu daha uzun gözüküyor
    Ağzın bal yesin öyle olursa 4 sene daha gideriz bu telefonlarla

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    iPhone 7’de RAM az. iOS 16’yı iPhone 7 Plus ve iPhone 8 Plus alsa daha doğru olur. iPhone 7/8 modellerinin iOS 15 ile desteklerinin kesilmesi gerek.

• Adamlar neredeyse tüm modellere gönderiyor diğer markalar gibi değil :)

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    valla öyle duruyor hocam hayırlısı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

İos 16’yı iphone 7 serisi görebilir yazmışlar. Görürse 7 serisiyle 8 serisinin aynı anda desteği kesilir sana diyim🌝
    Gittiği yere kadar gider sonra yeni model elmalara geçilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatwarrior

Adamlar neredeyse tüm modellere gönderiyor diğer markalar gibi değil :)
    Vermek zorundalar.

Eskisi gibi insanlar her sene yeni model telefon almıyor. Doğal olarak Apple da sattığı ürünlere uzun yıllar yazılımsal destek vererek abonelik hizmetlerinden para kazanmayı hedefliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symbianist

iPhone 7’de RAM az. iOS 16’yı iPhone 7 Plus ve iPhone 8 Plus alsa daha doğru olur. iPhone 7/8 modellerinin iOS 15 ile desteklerinin kesilmesi gerek.
    7 ye verilmez ancak 7 plusa verilir gibi bir durum olamaz, bence güncelleme verilecek 7 ağırlaşacak 7 plus sorunsuz kullanılacak.

• 6 Yıllık cihazlar bile güncelleme alıyor adamlar gelmiş yok ekran bölünmesi, yok ram az bilmem ne. Alışmışsınız 1 yılda bir cihaz değiştirmeye 6 yılı görünce şok oluyorsunuz.

• 6S de 5S gibi efsane olacak desenize.
    Son 3.5 mm girişli iPhone olmasıyla benim için zaten efsaneydi.

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Daha düne kadar telefonları yavaşlatmakla suçlanıyorlardı ve öyleydi zaten güncelleme ile iyiliştirme yapması heyecanlandırdı 😃 abonelik hizmetlerine yoğunlaşmasını şuan duydum biz tüketiciler için avantajlı durum olacak abonelik hizmetleri için telefonların performansları uzun yıllar düşürmezler umarım. :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.