Şimdi Ara

Hangi ırk hangi sınıfa gider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar, oyuna yeni başladım, mystic olacağım. Hangi ırkı seçmem konusunda biraz tereddütlüyüm. İnternette araştırdığım bilgiye göre şöyle diyor;

quote:

Warrior; önerilen sınıflar Elin (takla hızı ve mesafesi +3), Human (crt oranı +3)

Lancer; önerilen sınıflar Elin (hareket hızı +3 ve kalkan çekme hızı +1), Human (can %45 altındayken %5-7 arası def verir)

Slayer; önerilen sınıflar Castanic (crt oranı +3 ve diğer sınıflara oranla hp +1), Human(hareket hızı +1), Aman (+3 mana yenileme)

Berserker; önerilen sınıflar Elin (+3 hareket hızı +1 atak hızı), Popori (+3 hp oranı ve can %10 altındayken %2 hp yenilemede artış)

Archer; önerilen sınıflar High Elf (saldırı mesafesi +1 ve skill dolum hızı coold-down +1)

Sorcerer; önerilen sınıflar High Elf (mana +6 ve mana yenileme skill'i +1)

Priest; önerilen sınıflar Baraka (+3 heal verme), High Elf (öldükten sonra doğduğunuzda mana yarıdan başlar, normalde bu böyle olmaz)

[size=3]Mystic; önerilen sınıflar Castanic (debuff gücü +1), Aman (heal kürelerinin heal oranı +1)

Böyle bir şey var mı?

Sizin önerebileceğiniz ırk var mı?

• oguzhandemiroz kullanıcısına yanıt
    Şunları kafanıza ne çok taktınız be

Boşver sen o tabloyu. En çok hangi ırkı sevdiysen onu seç.
    Bu tablodaki olaylar var ama uçuk bir fark yaratmıyor. Sen en çok hangi ırkı beğendiysen onu seç. Boşver class ırk uyumunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechBro

Şunları kafanıza ne çok taktınız be

Boşver sen o tabloyu. En çok hangi ırkı sevdiysen onu seç.
    Bu tablodaki olaylar var ama uçuk bir fark yaratmıyor. Sen en çok hangi ırkı beğendiysen onu seç. Boşver class ırk uyumunu.

Bekle beni Human ben geliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi tıp gelir?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.