Şimdi Ara

Hangi ISS'nı seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türk Telekom kullanıyordum taahhütüm biti fakat tivibu devam ediyor. İnternetimi değiştiricem ama tivibudan memnunum, kullanmaya devam edicem.

Kotasız, akn'siz adam akıllı internet istiyorum. İki tane önemli husus var, birincisi youtube'da 1080p rahat video izliyim donmasın, ikincisi de oyunlarda pingim düşük olsun.

Ne önerirsiniz arkadaşlar? Gözüme çarpan Türk Net, Turkcell Superonline, Turksat Kablo

Şöyle bir inceleyecek olursak;
    *Türk Net 100mbit hız + 1000dk Telefon hizmetini 90 küsür liraya taahhütsüz veriyor.
    *Turkcell Superonline ​50mbit hızı İlk 3 ay ücretsiz, 12 ay 129,90TL olarak veriyor (15 ay taahhüt)
    *Turksat Kablo 100mbps hız (fakat akşam 7-12 arası 24mbit) + kendi tv hizmetleri 24 ay taahhütle 90TL.

Ben Tivibuyu da kullanmaya devam edicem, sanırım tivibu da haliyle internet hızımdan yiyecek, Türk Telekom müşterisiyken kendi hizmeti olmasından dolayı Tivibu interneti yemiyordu, şimdi başka ISS'na geçince beni çok etkiler mi?

Sizce hangi paketi seçmeliyim? yardımlarınızı bekliyorum.

• Tivibu ip tv ise başka sağlayıcıda kullanamazsın.
  • Millenicom & Turknet 1 ay hediye veriyor taahütsüz ben her ikisini de kullanıyorum memnunum. Millenicom süperonline omurga erişimi kullanıyor.
  • Altyapın hangisine uygunsa onu seç hocam. Ben ttnet'ten kablo net'e geçtim ve çok memnunum. Hız 24 sabit, kota yok. Bir kere bile netin kesildiğini görmedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mıllenıcom denıyecegım bende turknetı kullanmısdım sıkıntılıydı surec. Netspeedde onlıne oyunlarda pıng sıkayetı cok var cevremde en iyis mıllenıcom gibi geldi bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4k ya hangi tıp seçmeliyim?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.