Şimdi Ara

HANGİ İSTASYONDAKİ LPG İLE KAÇ KM? CVP:%10 DAHA FAZLA YOL İÇİN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herhengi bir LPG istasyonundan 20 ytl gaz aldığınız zaman şehir içinde ne kadar gidiyorsunuz?
    ben toyota corolla ile;
    Aygaz 130 km
    Opet 131
    TOTAL 143-145 km
    NOT:
    (Bu verilere, LPG kullanan ve ısrarla benim de bunu test etmemi isteyen kişilerin tavsiyesine uyarak ve bizzat deneyerek ulaştım;çünkü TOTAL %100 ithal bunu gidip görebilirsiniz.)
    Bun hususta hiçbir reklam yok; sadece benim gibi lpg kullananlara yardım niyetiyle...

ARACIM TOYOTA COROLLA 99 MODEL - MOTOR 1.6
    LPG FİYAT 1.530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x.x.x -- 30 Eylül 2007; 23:52:02 >

• aracının marka model motor hacmi gibi spesifik özellikleri de belirtilmeli bence. birde gazın litresi heryerde aynı değil. 20 ytl lik gaz kaç lt yapıosa bulundugun yerde onu yazsanız daha sağlıklı netice elde edilmiş olur.

saygı,sevgi...

golf 4 pasific tartarini
  • Renault 19 1.4i. Mikserli sistem mevcut. Sakin kullanımda karma 120-130 civarı yakıyorum.

Genelde BP Autogas tercih ediyorum. Daha çok km yapıyor. Milangazda öyle. Aygaz kesinlikle kullanmıyorum.Çok pahalı ve hemen bitiyor.

LT: 1.40 Ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulphur -- 1 Ekim 2007; 2:06:31 >
  • aygaz ankara da 1.34 e kadar düştü hemde opetin dandik pompalarının yanısıra aygazın kendi bayilerinde.

o yüzden ne alırsam alayım en fazla 20-30 km farkediyor. çekişi düzgün olanı alıyorum. milangaz alırdım 20 km için araba mal mal çalışırdı. aygazı deniyorum, arada ipragaz. ipragaz özellikle çok performanslı oluyor.
    Ankara da olanlara hacıbaba nın altında var tavsiye ederim shellde.

ayrıca bir de shellgası denemek istiyorum bakalım o nasıl
  • milangaz la çok km yapıyorum ama aygaz la daha az fakat daha seri gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

milangaz la çok km yapıyorum ama aygaz la daha az fakat daha seri gidiyor

aynen katılıyorum.20 ytl ile shell gazla 110 km.şehir içi tüketim.uzun yolda 145-150 km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giza -- 1 Ekim 2007; 17:48:48 >
  • Ben doğru bir ölçüm metodu olduğunu düşünmediğim için 20 ytl ile ne kadar gittiğimi ölçmedim yanlız Ankara da İstanbul yolunda Makromarketi geçince bir Shll istasyonu var ordan birkaç dafa lpg aldım oldukca iyi az veya çok yaktığını ölçmedim bariz bir prformans fakı gördüm oradan lpg alan arkadaşların deneyimlerini bekliyorum saygılar.
    quote:

Orjinalden alıntı: giza

quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

milangaz la çok km yapıyorum ama aygaz la daha az fakat daha seri gidiyor

aynen katılıyorum.20 ytl ile shell gazla 110 km.şehir içi tüketim.uzun yolda 145-150 km
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1. 3 Multijet için hangi mazot?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben performans anlamıyorum ama Mogaz a göre Aygaz daha çok yakıyor gibi geliyor bana.

Bi de Total den alayım bakalım kaç para yakacağım...
  • İstanbul için
    hangi gazdan alırsam alayım milangaz ile en uzun mesafeyi yaptım ama dediğim gibi en az yolu aygaz la yapmama rağmen en memnun kaldığım performansa etkisini en az hisettiğim gaz aygaz
  • quote:

aygaz ankara da 1.34 e kadar düştü hemde opetin dandik pompalarının yanısıra aygazın kendi bayilerinde.

Aygaz hangi istasyonlarda 1,34. Ben de gidip alayım. Benim gördüğüm bütün Opet istasyonlarında Aygaz 1,40.
  • bir numara milangaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.