Şimdi Ara

Hangi item hangi cavardan çıkıyordu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ya bana yardımcı olurmusnuz hangi item hangi cavardan çıkıyordu bilen varsa paylaşırmısınız çok ihtiyacım var bide bişi daha sorucam bu shell çitinler felan hangi canavarlardan çıkıyor

• Sheller Crimson wing, Falcon, Dark Mare, Troll Brserker, Dark Stone'dan düşüyor dahası varsa arkadaşlar ekleme yapar.

Solucandan Totamic Spear düşürsem ne güzel olurdu :) (bkz. Alttaki resim)

• arkadaşım biraz fromda gezsen popic acama gerek kalmazdı

arasan bulursun yani
  • Özür dilerim o topic i görememiştim rogue çitin shell hangi yaratıktan çıkıyor bi bilginiz varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aldaron

Sheller Crimson wing, Falcon, Dark Mare, Troll Brserker, Dark Stone'dan düşüyor dahası varsa arkadaşlar ekleme yapar.

Bişey yazdım burda dikkatli oku lütfen
  • Tamam çok tşk ederim yardımınız için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aldaron

Sheller Crimson wing, Falcon, Dark Mare, Troll Brserker, Dark Stone'dan düşüyor dahası varsa arkadaşlar ekleme yapar.

Solucandan Totamic Spear düşürsem ne güzel olurdu :) (bkz. Alttaki resim)

issilon,fallen angel,bosslar,servant of issilon...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1Adam açmıştı hangi item hangi canavardan çıkıyor cavabı orda forumu arştırırsan bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluerose

Özür dilerim o topic i görememiştim rogue çitin shell hangi yaratıktan çıkıyor bi bilginiz varmı ?

dm den
  • rogue shell diyorsun

pads ve pauldron dm den
    gauntlet ve bots falcondan(fallendende cıkıyomus sanırım)
    helmet troll berserker - troll captainden

eslantta kesme mümkünse cz de kes droplar cok düştü
  • Agalar ben baktım snatcırlarda cyrstal cıkıyo hosteste 30 tane cyrstal var
  • mirage dagger:::::: harpyler türleri fark etmez(harpy bosstanda çıkar)
    bardish:::::::lamia, lamiros, lamentation
    glave:::::::: troll ,troll warrior(bana sadece bunlardan çıktı belki başka trollerdende çıkar)
    halberd:::::::uruk tron
    raptor:::::::: dark mare, death mare, dread mare(boss)
    iron crossbow:::::::::lamia, lamiros, lamentation, dark mare
    +8 short bow ::::::::bulcan,wormların hepsi
    +8 stiletto::::::::::::bulcan, wormların hepsi
    +8 tabar :::::::::::troll,harpy, dire wolf (fazla kesersen çıkar)
    +8 wood staff::::::bulcan,dire wolf,worm lar
    salamander staff::::::::apostle,deruvish
    viper staff:::::::::golem
    elixir staff:::::::::dark mare den duymuştum
    iron bow:::::::::::::antares(boss),lesath(boss),golem(ama çok kesmen lazım)
    chitin bow:::::::::lesath,shaula(boss/boss)
    scorpion shield::::::::antares(boss)
    dragon tooth hammer::::::::::dragon tooth,dragon tooth skeleton(ama çok fazla kesmeniz lazım)
    javana axe,two handed javana axe::::::::::javana(boss)
    gigantic axe,two handed gigantic axe:::::::::samma(boss)
    scorpion bow::::::::::shaula(boss)
    scorpion scythe::::::::::antares(boss)
    chitin sheild::::::::lesath(boss)
    level 35 magician spell:::::::::antares(boss),haunga,baron
    sword of dead:::::::::::hyde
    kekuri ring::::::::::::kecoon(tüm hepsinden),kekurikekukaka(BOSS)
    totemic spear::::::::dark mare,dread mare(boss),death mare(talos kes belki çıkar)
    pike::::::::::lamia,lamiros,lamentation,uruk blade
    dexterity bonus +8,+9::::::::::::ghost warrior,shadow(bana çıkmıştı)
    strength bonus +8,+9:::::::::::ghost warrior,shadow
    magic power bonus +8,+9:::::::::::orc magician,orc wizard(orc wizardan çıktığını duymuştum)
    chitin shell::::::::::::::bosslar(kekurikekukaka dan çıkar mı bilmem),dark mare,atross
    ITEMLER : Power-Up Store'den alınanlar dışında, oyun içerisinde gördüğünüz bütün itemler, yaratıklardan düşmektedir. itemlerin hemen hepsi gerek trade ile gerek ise Merchant olarak satılabilir veya görevleri yapmakta kullanılabilir. En çok karşılaşılan itemlerden bazıları
    Abyys, Abyys Holy Water ve Key of Hell sadece 1. Serverlardaki Mora don şehirlerinden gidilen "Delos Zone"da bulunan yaratıklardan düşer.
    +9 Takılar : Abyys (Delos Zone) veya Raon da yasayan flame Skeletonlardan (Yanan iskelet) düşer.
    Holy Water of Temple Sadece CZde yasayan OBL den (Orc Bandit Leader) düşer.
    Goblin Parts Bellua da yaşayan "Goblin Bouncer", "Bugbear" veya "Kobold"lardan düşer.
    Talisman of Destruction Kalluga kapısına yakın yaşayan "Hell Hound"lardan düşer.
    Talisman of Talia Linate dışında, Lunar Gate civarında ve Raon Camp arkasında yasayan "Haunga" veya "Haunga Warriorlardan düşer.
    Kekuri Ring veya Belt Mora don’da yasayan "Kecoon" cinsi yaratıklar patronu "Kekurikukurikakaka" dan düşer.
    Kukry, Iron Crossbow, Mirage : Raon Camp ve Eslant'ta yasayan, "Lamia", "Lamiros" veya "Lamentation" dan düşer.
    Bill, Trident, Harpoon, v.s. : Orta ve ust level yaratıklardan düşer.
    Raptor, Mirage Sword : Samma, Troll King, Giant Golem, Death Mare抣erden düşer.
    Opal,Saphire, Crystal, Low Quality Jewel Levele bağlı olarak bütün köylerdeki yaratıklardan düşer.
    Blessed Scroll Bütün yaratıklardan düşer.
    Heal ve Mana Pot Yine levele bağlı olarak hemen hemen bütün yaratıklardan düşer. üst level yaratıklar(Apos, Lamiros, Lamentation gibi) öldürünce, "Soul Pot" denilen, 1920'luk Mana pot düşer.
    Gavolt Wing : Luferson civarında yasayan "Gavolt", "Giant Gavolt" gibi kus türlerinden çıkar.
    Zombi Eye : Luferson Civarında ve köylerinde yasayan "Zombi", "Undying" ve "Decayed Zombi" den düşer.
    Blood of Glyptodont : Luferson Civarında ve köylerinde yasayan "Mastadon", "Megarodon", "Glyptodont" ve "Stegodon" dan düşer.
    Tyon Meat : Raon Camp arkasında, Harpylerin aşağısında yasayan "Tyon" dan düşer.
    Bee Sting : Roan ile Linate arasında yasayan "Hornet"lerden düşer.
    Tentacle : Bellua ile Roan arasında yasayan "Grell"lerden düşer.
    Poison Sack : Eslant Gate ile Bellua arasındaki collde yasayan "Gray Ozzy" lerden düşer.
    Cursed Bone : Luferson Dışı Luferson koyleri ve Eslant'ta yasayan "Skeleton", "Skeleton Warrior", "Skeleton Champion", "Death Knight", "Ash Knight" ve "Dragon Tooth Skeleton" dan düşer.
    Dragon Tooth : Roan çıkısındaki karlı bölgelerde ve Eslant’ta yasayan "Dragon Tooth Skeleton" dan düşer.
    Feather of Harpy Quenn : Eslant ve CZde yasayan "Harpy" lerin patronu "Harpy Quenn" den düşer.
    Iron Bow, Chitin Bow, Chitin Shell : Kalluga ile Raon arası Eslant ve CZde yasayan "Giant golem", "Troll King" "Death mare" ve "Dark mare" lerden düşer.
    Tail of shaula, Scorpion Bow, Scorpion Shield : Eslant'ta ve CZde yasayan "Shaula"dan düşer.
    Tail of Lesath : Sadece CZde yasayan lesathtan düşer.

Yukarda bir kısmı yazan itemlerin dışında, itemler ile elde edilebilen itemler de bulunmaktadır
    Charon'da, Lotto çekilisine katılarak veya Abyys kırarak, Chitin Armor, Shard, Mirage, Tabar, Raptor, Iron Bow, Rogue Earring,Chitin Shell Armor v.b. gibi itemler alabilirsiniz.
    Proconsul'da, Goblin Parts Armor yaptırarak, Goblin Armor, Plate Goblin Armor, Full Plate Goblin Armor ve Chitin Goblin Armor elde edebilirsiniz.
    Yine Proconsul'da, Talisman of Destruction veya Talia ile Destruction Armor set veya,Talia skin gövdelik yaptırabilirsiniz.

Alıntıdır..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.