Şimdi Ara

Hangi Kadro Daha İyi Büyük İddia Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son zamanlardaki performansları da göz önüne alarak objektif bir şekilde oyunuzu ve yorumunuzu alalım beyler.

Üstteki Kadro mu?
    Alttaki Kadro mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Griffin -- 26 Kasım 2011; 15:10:30 >

• Alttaki kadro daha iyi bence
  • Bu ne biçim kadro çıkardığın kadronun
  • Alttaki tabi
  • alttaki kadro aşırı ofansif geldi bana
  • Alttaki kadro fazla ofansif. Defansif olarak Essien var, çift yönlü Hamsik ama ilk kadro bu konuda daha avantajlı ve genel olarak da daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 27 Kasım 2011; 10:52:20 >
  • Üstteki kadro açık ara fark atar..Ortasahası acayip sağlam,Ronaldo ile Robben delirtirler adamları,soldadonunda boyu uzun olduğuna bakmayın yavaş bir adam değil o.
    Alttaki kadroda dinamik isimler var ama üstteki kadro çok rahat fark atar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi karakter sizin için en iyi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üstteki daha iyi
  • alttaki kadro tartısmasız
  • Birincisi üstteki kadro daha iyi. Çünkü bi kere kalede Neuer var ve kolay kolay geçit vermez karşı takıma. Ama onun dışında da zaten orta saha ve forvet hattı daha güzel duruyor. Xavi ve Xabi gibi iki tane oyun kuruculuk yeteneği çok iyi olan oyuncu üstüne fiziksel üstünlüğünü kullanabilen Mascherano.. Kanatlarda zaten iki tane fişek isim var durdurması imkansız gibi bişey..

İkincisi bu kadrolar nası kuruldu neye göre kuruldu da iddaa var ortada. Hani sırayla oyuncu falan mı seçtiniz dicem bi sen bi arkadaşın bi sen bi arkadaşın seçicek şekilde. Bu kadrolar öyle mi çıktı diye.

Üçüncüsü, dediğim gibi sırayla seçiştiyseniz oyuncuları , Messi'yi niye seçmiyosunuz yahu ?
  • Beyler yöntemimiz şöyle kağıt üzerinde reel bir takımdan başlayıp takımı baştan yaratıyoruz isteğimize göre bütçede takımın satılacağı oyunculardan sağlanılıyor. Oyuncuların fiyatlarına ne kadar tartışmalıda olsa transfermarkt.de den bakıyoruz bütçeye göre adam alıyoruz. Yoksa bende bilirim messiyi almayı.

Alttaki kadro benim beyler kadroma güveniyorum her türlü tartışmaya açığım
  • alttaki.
  • Şaka gibi arkadaş.Yukardaki defansı, onu geçtim kaleciyi geçebilecek adam akıllı bir forvet hattı yok şuan.

Xavi-Xabi 2lisi belki de dünyanın en iyi iki orta saha oyuncusu.

Üstteki takım maçı alır, keşke oynansa böyle bir maç.

Ama C.Ronaldo sahadayken, neden Messi,David Silva,David Villa,Yaya Toure,Nani,Ramos,Sneijder... bunlar nerde
  • Üstteki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.