Şimdi Ara

Hangi Kapsüllü Kahve Makinesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
4.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dünya kahve gününde kahve makinelerde indirim olunca biraz bakayım dedim de Tchibo, Nespresso ve DeLonghi (nespresso uyumlu) gibi kapsüllü ve süt köpürtme özelliği olan bir makine almak istiyorum. Tavsiye konusunda biraz yardımınıza ihtiyacım var.

Nespresso kullanan bir arkadaşım kapsül yapısının sonradan değiştiği için artık makineyi kullanamadığını söyledi, ne kadar doğru?

Diğer yandan Nespresso uyumlu çok sayıda kapsül üreten firma varken, hatta Delonghi gibi markalar direkt Nespresso uyumlu makine üretiyorken, Tchibo yalnız kendi kapsülüne uyumlu sanırım. Ayrıca Nespresso uyumlu markanın çok olması kapsül fiyatında da uygunluk sağlıyor sanırım?

Yılda 1 2 kez yurt dışına çıkarım, Satürn Almanya'da satılan Delonghi Nespresso EN 267.BAE modeli benim için yeterli ama Almanya'da 180 Euro + %10-30 civarı vergi iadesi alacakken Türkiye'de 3780 TL fiyatı var. Türkiye'de yakın bir model DeLonghi Pixie C66T Titan Bundle aynı kalitede mi bilmiyorum. Yurtdışındaki 1710 watt ve 1 litre su hazneliyken buradaki 240 watt ve 700cl görünüyor vs.

Bu makineler veya benzerleri için tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tchibo Cafissimo Mini Kapsül Kahve Makinesi almanı tavsiye ederim

bende dolche gusto var tavsite etmem kapsülleri pahalı

• 10 seneyi aşkın süredir Nespresso Citiz modelini kullanıyorum hiçbir zaman kapsül yapısı değişmedi. Sadece Fransa ya özgü bir model çıktı daha büyük kapsül kullanan benim bildiğim. Lezzet olarak bence Tchibo ile Nespresso kıyaslanamaz Nespresso çok üstün. Ayrıca eskiden Tchibo kapsülleri çok daha ucuz olduğundan bir avantaj sağlıyordu ama son 1 senedir pek bir fiyat farkı da kalmadı. Kapsüllü makine alacaksanız Nespresso nun beğendiniz bir modelini alın.

Yalnız şimdilerde çekirdekten otomatik her türlü kahveyi yapan makineler de oldukça uygun fiyatlarda bulunabiliyor. Onlara da bakın derim.

• Süt ile işim olmadığı için iş yerinde kullanma amaçlı en ucuzunu aldım ( Essenza mini). Yoklukta iş görüyor. Süt köpürtmeli modellere ekstra para vermeye gerek var mı bilmiyorum? Süt ısıtma imkanınız varsa şu ucuz alet de aynı işi görüyor.

https://www.hepsiburada.com/kiwi-kcm-7501-pilli-mini-mixer-kahve-sut-kopurtucu-karistirici-kirmizi-p-HBV000012NU8N?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.684x.dsa.nelk.zuccaciye-zuccaciye-other&isFashion=true&ds_rl=1294343&gclid=CjwKCAjwzOqKBhAWEiwArQGwaPPJk4CrYcoDdJOhetihBI6pBymS9ROBV1JjN02slVHGFDct_6cfZhoCbpwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

• ExZaL kullanıcısına yanıt

Dolce gusto için Çin'den doldurulabilir kapsül aldım.

Tchibo dan gidip kahve çektiriyorum.

Içerisine doldurup Americano yapıyorum.

Mutlaka midemi ağrıtıyor.

Niye anlamadım.

• kapsül işi pahalı hocam tavsiye edemiyorum

• Hızlı cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

@xxlboy neden forum eğitim takviyesi almalıyım, zahmet olacak onu da söyleseydin arkadaşım. Mesaj sayısı mı kasıyorsun?

@exzal Dün süt köpürtmeli milk versiyonu 1700 liraydı da easy versiyonu diyorsunuz sanırım, ben latte de istediğim için manuel köpürtme ile idare edebilir miyim bilmiyorum. Bir de Tchibo'ya başka kapsül takılmıyor ve biraz daha pahalı diye tereddüt ettim. Hatta @osonguler nespresso için lezzeti de iyi demiş.

@osonguler tam otomatik mi diyorsunuz?, siemens eq300 3000 tl, eq500 indirimle 4000 tl ama o fiyatlara çıkmak ve kahve yapımı ile uğraşmak istemiyorum pek. Hazır kapsülle rahat olur.

Yoksa şu tarz bir şey mi diyorsunuz? Delonghi ecp 3121

https://www.hepsiburada.com/delonghi-ecp-3121-espressocappuccino-makinesi-p-HBV000002F60E?magaza=G%c3%bcm%c3%bclcine+Kuru+Kahve&url_src=and-product-detail

@vectrairliness hocam evde kullanacağım da o aletlerle manuel süt köpürterek güzel oluyor mu?

@cosef günümüz şartlarına göre kahve başı 3 liraysa önemli değil, 5 lirayı buluyorsa bir düşünürüm tabii. Diğer türlü zahmetli oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kahve Makinası Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Espresso Makinesi tavsiyesi!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • makine olarak yorum yapamayacağım ama, takip ettiğim fakat tchibo stoklarım henüz bitmediğinden alıp deneyemediğim, tchibo uyumlu kapsül üretimine başlayan yerli bir firma var. tchiboya alnernatif olması çok iyi bence

nespresso zaten daha önceden üretiyormuş, tchiboya yeni başladılar. elimdeki tchibo kapsülleri bitince sipariş vereceğim. yorumlar iyi ve fiyatlarda uygun

www.kahvemm.com
    Kahvenin en tazesi kahvemm !
    https://www.kahvemm.com
  • lvarlik L kullanıcısına yanıt

https://tr.buynespresso.com/tr_tr/essenza-mini-aeroccino-bundle-c

Bundle alacaksanız yanındaki köpürtücü o kadar fiyat farkı ödenecek bir alet değil. Cezvede ısıtıp pilli aletle de aynı kıvamı yakalarsınız.

Ama kendinden köpürtücülü makinesinden alacaksanız bilemem.

https://tr.buynespresso.com/tr_tr/lattissima-one-new

Espressoyu hem evde hem işte sütsüz tüketiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lvarlik

Hızlı cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

@xxlboy neden forum eğitim takviyesi almalıyım, zahmet olacak onu da söyleseydin arkadaşım. Mesaj sayısı mı kasıyorsun?

@exzal Dün süt köpürtmeli milk versiyonu 1700 liraydı da easy versiyonu diyorsunuz sanırım, ben latte de istediğim için manuel köpürtme ile idare edebilir miyim bilmiyorum. Bir de Tchibo'ya başka kapsül takılmıyor ve biraz daha pahalı diye tereddüt ettim. Hatta @osonguler nespresso için lezzeti de iyi demiş.

@osonguler tam otomatik mi diyorsunuz?, siemens eq300 3000 tl, eq500 indirimle 4000 tl ama o fiyatlara çıkmak ve kahve yapımı ile uğraşmak istemiyorum pek. Hazır kapsülle rahat olur.

Yoksa şu tarz bir şey mi diyorsunuz? Delonghi ecp 3121

https://www.hepsiburada.com/delonghi-ecp-3121-espressocappuccino-makinesi-p-HBV000002F60E?magaza=G%c3%bcm%c3%bclcine+Kuru+Kahve&url_src=and-product-detail

@vectrairliness hocam evde kullanacağım da o aletlerle manuel süt köpürterek güzel oluyor mu?

@cosef günümüz şartlarına göre kahve başı 3 liraysa önemli değil, 5 lirayı buluyorsa bir düşünürüm tabii. Diğer türlü zahmetli oluyor.

Kapsülden otomatik makineye geçmiş birisi olarak, ben de şiddetle otomatik makine tavsiye ediyorum. Siemens EQ3 yeterli olur, 3000 lira çok değil çünkü kapsüle ödenecek ücretle çekirdek kahveye ödenecek ücret arasındaki fark sayesinde kısa sürede kendini amorti eder. Ayrıca "kahve hazırlamayla uğraşma" diye bir şey yok, cihaz çekirdeği kendi çekip kendi "tamperliyor" ve kahveyi yapıyor, kullanımı kapsüllüler kadar pratik.

• Kapsül kahve almak akıl işi değil. Teknoloji gelişti artık ev tipi otomatik makineler var. Çekirdeğini koyuyorsun öğütüp espressoyu sütünü kendi hazırlıyor. Kapsül gibi 1 yıl depoda beklemiş çekilmiş bayat kahvede içmiyorsun.

• laider kullanıcısına yanıt

Doldurulabilir kapsulden sagliga zararli maddelerin gecme durumu olabilir

• wolfien W kullanıcısına yanıt

Tam otomatiklerden ariza yapma riskinden dolayi cekiniyorum, icinde bir suru mekanizma var sonucta.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Uygun fiyatlı ne önerirsiniz?

• lvarlik L kullanıcısına yanıt

Ben bosh verocup 300 kullanıyorum. hergün fix 2 americano içiyorum yani sürekli aktif makine. 3000 TL'ye almıştım teknosadan.

• Dumanus kullanıcısına yanıt

Arkadaşım eq.500 kullanıyor 6. ayında servise gönderdi, bu yüzden 1500 civarı bir şey olsun diyorum süt köpürtme ile birlikte. Ama cezve de tavsiye eden olmuş bundle yerine. Herhalde en son ona kayacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvarlik -- 4 Ekim 2021; 14:32:43 >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    Avantajlı fiyat görmedim ben bu sitede daha geçen hafta hepsiburadada tciho 10 lu kutuyu indirim ile 21 liraya getirdim kendi sitesinde 30 lira ama diğer siteleri takip edersen indirimli bulursun,ayrıca kapsül doldurmayı denedim ama sanırım basınç yetersiz oldugu için o lezzet-i alamadım birde Starbucks kahvesi deneyeyim belki guzel bir tat yakalarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dumanus kullanıcısına yanıt
    Ne geçebilir mesela

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konu yanlış yerde ama,

Tchibo easy aldık bir ay önce baya sevdik.Yalnız süt köpürtme olayı önemliymiş sonradan öğrendik.

Kapsülleri fiyat performans olsun dersen bence tchibo.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.