Şimdi Ara

hangi kaspersky sürümü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lisanslı mcafee internet security kullanıyorum ama pcyi taradıktan sonra her dosyaya desktop.ini bir dosya oluşturuyor belgelere garip garip bir sürü dosya koyuyor bazıların sil işareti bile çıkmıyor özelleştirdiğim bazı dosyalara koyduğum simgeleri kaldırıyor bende sistem geri yükleme yapıp sildim mcafee'yi onla mı uğraşcam arkadaşlar kaspersky almaya karar verdim ama hangi sürümü daha iyidir ben hep internet security antvirüsleri kullandım bunda hangi sürümü tavsiye ederseniz

• kaspersky çok kasıyor ve pc'yi zorluyor.Bence başka anti virüs programını kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 27 Ağustos 2014; 19:52:01 >
  • başka ne var ki adam gibi antivirüs yok kaspersky kasmaz çünkü sistemim baya iyi benim antivirüsüm g data internet security benim yaşadığım şehirde satan yok eylülün sonlarına doğru İstanbula gideceğim ordan alacağım eylülün sonuna kadar idare etsin yeter hem g data gibi bir antivirüs kasmıyorsa kaspersky hayli hayli kasmaz
  • Eset Smart Security veya Eset Antivirüs kullanmanızı öneriyorum. Bankacılık işlemleri v.s yapıyorsanız Eset smart Security kullanın.
    Kasperskyda ise 3 seçenek var sanıyorum. Antivirüs-internet security- pure...... soldan sağa en iye doğru...
  • Kaspersky Antivirüs 2014 kullan düz.
  • valla internet security yi kurdum 30 gün deneme süresi ile bir kaç key buldum ama kabul etmedi :) g data alasıya idare etsin artık
  • myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    Key'li antivirüslere ne kadar güvenilir, orası da ayrı muamma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

Key'li antivirüslere ne kadar güvenilir, orası da ayrı muamma

benim kurduğum keyli değil katılımsız normal kurdum 30 günlük deneme verdi dediğim gibi eylülde g data alacağım 5 yıldır kullanıyorum g datayı bir tek virüs ile başım derde girmedi çok memnunum g datadan
  • @myo_1433

Kaspersky internet security 2014 en iyisi

Kasar diyenlere pek bakmayın onlar sistemleri zayıf olduğu için veya sistemde bir ton uygulama yüklü olduğu için öyle diyorlar.
  • arkadaşlar lisasnlı antivirüs programınız yok ise bence kullanmanıza gerek yok
    üniversite de Kaspersky Lab'ın Türkiye Genel Müdürü Murat Göçe tarafından seminere davet edilmiştik
    orada bizzat crack lı antivirüs kullanıcıların tespitini gördük ve şok olduk
    sanmayınki güncellemelerin hepsini tam alıyorsunuz siz %100 güncelleme aldığınız sanıyorsunuz aslında %5--6 civarlarında
    bundan emin olunuz antivürüs güncelleme yaptıkça sizin cracklı olduğunuzu tespit ediyor
    benim sizlere tavsiyem antivirüs programına para verecek durumda değilseniz ücretisz olan avira tavsiye ederim

Microsoft Sans Serif"]NOT: Murat GÖÇE' nin Hürriyet gazatesine verdiği röportajı

- Kaspersky ürünlerini dünya genelinde kaç kişi kullanıyor? Bize net bir rakam verebilmeniz mümkün mü?

Selim ÖZTÜRK'ün röportajı

hurriyet.com.tr

Dünya çapında yaklaşık 300 milyon kişi Kaspersky ürünlerini kullanıyor. Ama bu rakama rağmen rakiplerimize göre en çok satan firma biz değiliz.
    Bunun nedeni ise ürünlerimizin crack’li (yasal olmayan şekilde) olarak kullanılması. Yani bu rakamın içinde crack’li bir şekilde ürünümüzü kullanan
    milyonlarca insan var. Bu rakama ise virüs güncellemelerini takip ederek ulaştığımızı söyleyebilirim.

• kardeş 5 yıldır g data internet security kullandım hemde parayla alarak ben hiç bir şekilde cracklı vs antivirüs kullanmam ben Kütahya'da ikametgah ediyorum g datayı Kütahya'da yok bulamıyorum babam yurt dışında çalışıyor ona almanyadan getirtiyorum buradan kendi sitesinden Türkçe'yi indirip kutusundan çıkan keyi giriyorum ama babam daha yeni gitti avrupaya 2-3 ay sonra gelecek benimde g datanın lisansı bitti 1-2 hafta sonrada İstanbul'a gideceğim oradan alacağım g datayı onu alasıya idare etsin diye kaspersky kurdum oda cracklı değil zaten 30 günlük deneme süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 28 Ağustos 2014; 8:01:20 >
  • illaha kaspersky kullanacam diyosan kıs ı kullan ama pc kasmasın dıosan eset avg avira bunlara bak tavsiyem eset smart
  • serkan210878 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyleCrack'li antivirüs bir işe yaramaz...
  • bit defender,kis,norton ama pc güçlü olması gerek kasmaması için
  • Şu ana kadar çok fazla güvenlik uygulaması denedim şu anda lisanslı Avast Premier kullanıyorum, son derece hafif ve güçlü tavsiye ederim.
  • Yıllardır Norton kullanırım sıkıntım yok

Kasma diyorlar görmedim

İ5
    1tb hadd
    2gb gpu
    8gb ram

Normal ayarda pc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim antivirüsüm g data internet security hayatta şaşmam core i7 2670qm işlemci 8 gb ram var isitemimde sıfır kasma şimdi ise g datayı alasıya geçici olarak kaspersky internet security yüklü yine sıfır kasma
  • kaspersky KAV 2013 kullanıyorum.
  • mcafee yi geçmiş yıllarda 1 sene lisanslı kullandım. 1 sene boyunca desktop.ini diye bir dosya oluşturmadı.
  • valla kardeş tarama yapıyor tarama bitince her dosyaya desktop.ini diye bırakıyor c'de önemli bazı dosyalara erişim izni yok diyor belgeler dosyasına garip garip bir sürü dosya oluşturmuş sistem geri yükleme yaptım sorun düzeldi 4-5 saat sonra yine tarama yaptı yine aynı şeyleri yaptı bende kafam attı sildim benimde lisanslı idi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.