Şimdi Ara

Hangi klimayı nereden almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salon yaklaşık 25-30 metrekare, aklımdan geçen ürün bu (http://www.iklimsa.com/Urunler/Detay/164/SRK35ZMP-S)
    Bütçe 2500 civarı, biraz araştırdım bunun için çakma mitsubishi falan yazıyor, bu modeli veya başka bir marka/modeli önerirmisiniz? Nerden almamı tavsiye edersiniz?

İstanbul/Küçükçekmece

• arkadaşım öncelikle çakma die birşey yok.fakat iklimsanın sattığı mh klimalar ile mitsubişhi ektiriğin sattığı klimalar arasında heryönü ile fark var.

eğerki illa iklimsadan alacaksanız kesinlikle zmp serisine yaklaşmayın.

mitsubişhi elektirikte ise bu günlerde kampanya var sanırım.araştırmanızı tavsiye ederim.me heryönüyle kafanızın rahat olacağı ve uzun yıllar kullanacabileceğiniz cihazlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanustaa

arkadaşım öncelikle çakma die birşey yok.fakat iklimsanın sattığı mh klimalar ile mitsubişhi ektiriğin sattığı klimalar arasında heryönü ile fark var.

eğerki illa iklimsadan alacaksanız kesinlikle zmp serisine yaklaşmayın.

mitsubişhi elektirikte ise bu günlerde kampanya var sanırım.araştırmanızı tavsiye ederim.me heryönüyle kafanızın rahat olacağı ve uzun yıllar kullanacabileceğiniz cihazlardır.

hangi serisini tavsiye edersin

bu nasıl

http://www.bimeks.com.tr/urun/132544/daikin-ftyn35gx-12000-btu-split-klima.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir_acayip_adam -- 2 Ağustos 2015; 14:46:04 >

• daıkının ekonomi serisi.aslında daıkın da shira modeli altı alınmamalı.diğer alt modelleri alırsanız adı daikındır.
  • 5500 tl'ye bosch 18810 aldım, memnunum ama wifi kullanmayacaksanız extra para vermenize gerek yok. uygulamasına her seferinde şifre girilmesi gerekiyor. ben kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir_acayip_adam -- 1 Ağustos 2019; 18:48:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi aküyü almalıyım ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.