Bildirim
hangi kllimayı alıyım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kardeş sprduklarının hepside iyi onlara birde mitsubishi havy hıper ınverter ekle akfelin getiridigi ama iklimsanınkileri degil bunlardan hangisini alırsan al hiç kafanı karıştırma bunları hepsi birbnirinden süper bizde para fazla yoktu general kampanyasından uygun fiyatlı aldık sizde para var galiba iyi ürünler yazımışsınız 4 üsünde iyi hiç kafayı kırma buralarda bunlardan birini odana uygun olanı al bak keyfine -
evet mitsubishi heavy nin cihazını da eklersen şu andaki piyasanın devlerini koymuş olursun arasından fiyat ve deperlere göre seçimini yaparsın hiçbirisi seni üzmez. -
arkadaşlar mıtsubishi electric 5 ekim 2009 itibariyle kampanya var.müşteri hizmetleri ile konuştum krigemine serisi olan msz-fd25va 2,565tl den 2,060tl ye inmiş...bu fiyat kaçmaz... bugün gidip görüşçem... -
quote:
Orijinalden alıntı: bay57ram
arkadaşlar mıtsubishi electric 5 ekim 2009 itibariyle kampanya var.müşteri hizmetleri ile konuştum krigemine serisi olan msz-fd25va 2,565tl den 2,060tl ye inmiş...bu fiyat kaçmaz... bugün gidip görüşçem...
hadi bakalım hayırlısı -
mitsubısı electric bayii sine bugün gittim, krigemine inverter msz-fd25va klimayı nakitte 2000tl ye hayırlısıyla aldım.montajı salı günü yapılacak.kullanmaya başladığımda izlenimlerimi ve görüşlerimi sizlerle paylaşçam...saygılarımla...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X