Şimdi Ara

Hangi Kompakt Makineyi Almalıyım? Sony? Nikon? - Nikon S8100 Alındı -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kompakt makine önerilerine ihtiyacım var. Manuel ayar vs yapacak bilinçli bir kullanıcı değilim. Dışarıda, otomatik ayarlarla çekim yapacağim.
    Max. bütçem 300-350 TL arasidir. Bilgi sahibi arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim. Kendimce belirlediğim bir kaç makine,

1- Sony DSC-W730
    2-Nikon Coolpix S8100

Alternatif tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GingerBread -- 20 Mayıs 2013; 20:45:36 >

• Bende yakın bütçeyle makine bakıyorum. Bu fiyatlarda Canon sx220 ve Nikon s9050 modelleri tavsiye ediliyor genelde forumda sizde bir bakın isterseniz. Biraz önce bir inceleme izledim orda CMOS sensörlerin düşük ışıkta daha iyi sonuç verdiğini söylüyordu. Sizin alternatiflerde Nikon'da kullanılan sensör yani.
  • Canon ixus 500 i incele istersen. Fiyatı 399 TL ama dün mediamarkt a inceledim, çok hoş makine. Hareketli nesne çekimi çok başarılı. Bulanık fotograf çekmek imkansız gibi birşey.
    Sony wx 50 ( 330-370 tl ) aklımdaki model ama hiçbir yerde inceleme fırsatım olmadı. Eğer inceleme imkanın olursa bir bak. Yurtdışı forumlarda baya övgü almış, incelemeden almak istemiyorum ama Ankara da bir denk getiremedim, bu gidişle internetden alıp inceleyip beğenmezsem geri gönderip ixus 500 alcam.
  • Nikon S9050
    Nikon L310
    Nikon S8100
  • Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    Nikon S8100 Sipariş verdim. 8 GB hafıza kartı ve taşıma çantası hediyeli.
    328 TL 12 ay taksitle satın aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Nikon S9050
    Nikon L310
    Nikon S8100

Hocam, S8100 makineye en fazla kaç GB'lık hafıza kartı takabilirim. Yanında verilen 8 GB Clas 4, onun yerine daha büyük kapasiteli Clas 10 almayi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daRKiLLeR

quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Nikon S9050
    Nikon L310
    Nikon S8100

Hocam, S8100 makineye en fazla kaç GB'lık hafıza kartı takabilirim. Yanında verilen 8 GB Clas 4, onun yerine daha büyük kapasiteli Clas 10 almayi düşünüyorum.

Fotoğraf çekimlerinde pek sıkıntı yaratacağını sanmam, videolar FullHD olduğu için yazmada biraz yavaş olabilir. Siz Class4 kullanın çok yavaş olduğuna karar verirseniz Class6 ya da Class10 alırsınız.
  • quote:

Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

acaba nerede siparis veridiniz?
    tesekkurler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkooklam

quote:

Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

acaba nerede siparis veridiniz?
    tesekkurler,

Hizlial.com
  • selamlar konu biraz eski kalmış sanırım. 400 tl kadar bütcem var. şöyle elle taşıyabilecegim ufak ama bu aralık için iyi performans veren bir digital kompakt makine arıyorum.

yardımlarınızı rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.