Şimdi Ara

Hangi kursu tercih etmeliyim.yardımlarınızı bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşkur'un kurslarından birtanesine katılmaya karar verdim.

Açılacak olan kurslar şunlar:

ORACLE DATABASE 10G ADMİNİSTRATOR CERTİFED ASSOCİATE
    MİCROSOFT ALTYAPI VE VERİ TABANI UZMANLIĞI
    MİCROSOFT WEB TABANLI UYGULAMA GELİŞTİRME UZMANLIĞI
    MİCROSOFT KOBİ TEKNOLOJİ UZMANLIĞI
    MİCROSOFT ALTYAPI VE MESAJLAŞMA SİSTEMLERİ UZMANLIĞI

bu kurslardan hangisi daha yaralı olur. Birde bu kurslarda başarılı olabilmem için altyapının olması şartmıdır?

cevaplarınızı bekliyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• güncel...
  • hangi konuda bilgi almak istiyosun önemli olan o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmware -- 11 Haziran 2011; 19:17:28 >
  • dostum, iş bulma konusunda bu kurslardan hangisi daha yararlı olur benim için.

Örneğin MİCROSOFT ALTYAPI VE VERİ TABANI UZMANLIĞI kursunu bitirdiğimde iş bulabilme imkanım olur mu? Birde ben bilgisayarı aktif olarak kullanıyorum (MS office, internet...), fakat veri tabanı konusunda bir bilgim yok. Kurs sırasında bu durum bir sorun yaratmaz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chmstsvs -- 11 Haziran 2011; 19:38:33 >
  • ALTYAPI derken neyi kastetmiş bilmiyorum fakat veritabanında vb. zorlanabilirsin...Network(cisco) tarzındaki kurslara gitmen faydalı olucaktır.
  • ilgilendiğiniz için teşşekkürler. Sadece yukarıda belirttiğim 5 kurs açılıyor. Amacım hangisinin benim için daha yararlı olabileceğini öğrenmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chmstsvs -- 12 Haziran 2011; 12:06:55 >
  • Temelin nedir? c, c++, c# vb bir dil biliyor musun. Sadece veritabani bilmen bi ise yaramaz. Hadi databaseden verileri cektin diyelim ne isine yarayacak ki. Bunlari kullanabilmen icin program yapman lazim.

Oracle i oneririm ben. Hem fazla oracle'ci yok hemde maaslari cok yuksek. Ama biraz zor gelebilir.

Ama durumun onemli. Pc muh mu okuyorsun, programlama bilgin nasil, ne tur seyler yapmak istiyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.