Şimdi Ara

Hangi Laser yazıcı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 marka / model arasında sizin seçiminiz ne olurdu ?

1- Brother HL-2040
    2- Samsung ML - 1660
    3- XEROX PHASER-3140

Laser yazıcı seçiminde tercihlerim :

1-Otomatik çift taraflı baskı yapmalı ( bu işlem için alınacak yazıcının diğerlerine göre bu özelliği sorunsuz olmalı yani mekanik aksamı daha iyi olmalı)

2- tekrar dolumu daha ucuz olmalı - piyasada daha kolay bulunmalı ve kaliteli dolumlar olmalı

3- Chip olayını yazıcı aramaya başladığımda öğrendim. chip den anladığım yazıcı firmalarının amacı müşterilerine kendi çıkadıkları orjinal ürünleri kullandırmak ! chip li yazıcının yeniden dolumunda daha fazlamı problemle karşılaşılır ?

4- genel bilgi olarak yazıcının ömrü eskidiğinde piyasada ilgili yazıcı için kartuş bulmak sorun olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismeto -- 11 Ağustos 2010; 1:30:25 >

• benim tavsiyem 3140 xerox olur ama cift taraflı baskı bunda yok diye biliyorum samsung 1660 henüz kapalı kutu ne çıkıcak belli değil 2040 brother ise drum ünitesi ayrı olduğu için tavsiye etmiyorum ve birçok dolumcu daha doldurup kurmayı bile bilmiyor maalesef

http://www.kartusmerkezi.com/urun.detay_8862_Xerox-Phaser--3140-Siyah-Laser-Toner-Dolumu dolum için bilgi olabilir

ama ilk dolumda sınırsız chip almanız gerekecek tonerdeki chip sınırsız olanla değiştikten sonra dolumda sıkıntı yok

http://www.kartusmerkezi.com/urun.detay_8858_Xerox-3140-3155-Sınırsız-Toner-Chip

• quote:

Orijinalden alıntı: ismeto

3 marka / model arasında sizin seçiminiz ne olurdu ?

1- Brother HL-2040
    2- Samsung ML - 1660
    3- XEROX PHASER-3140

Laser yazıcı seçiminde tercihlerim :

1-Otomatik çift taraflı baskı yapmalı ( bu işlem için alınacak yazıcının diğerlerine göre bu özelliği sorunsuz olmalı yani mekanik aksamı daha iyi olmalı)

yukarıdaki yazıcıların hiçbirinde oromatik-dupleks baskı özellik yok -eksik bakmışım- klasik manuel özellikli ki bunun espirisi yok . dupleksli yazıcılar daha pahalı bu özellikte olan XEROX PHASER 3250D DUBLEKS MONO LAZER YAZICI buldum fiyatı 425 tl civarı. bu yazıcı hakkında incelemeler iyi fakat ya dolum malum yazıcı olatı alınca bitmiyor bu yazıcı muhtemelen piyasada yeni belki biraz daha beklemeli

• Manuel iki taraflı yazdırma özelliği ne oluyor ? manuel yani el ile kağıdı ters çevirmekse bu her yazıcıda yapılabilir burda kastedilen nedir ?

bu özellikli Xerox Phaser 3155 tanıyan
  • 3155 almıştım ben. oldukça memnunum. 40 55 60 hepsi yakın birbirine. bütçenize göre hangisiyse aln gitsin.
  • Otomatik çift taraflı baskı yapabilen lazer yazıcılar 500TL den başlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Lazer Yazıcı Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.