Şimdi Ara

hangi leon ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sonunda bende bir leon buldum kısmet olursa yarın alıyorum,arabanın modeli 2010 yanlız bişey dikkatimi çekdi arabada park sensörü yok sebebini sorduğumda bu makyajlı kasalarda genelde olmadığını söyledi açıkcası çok şaşırdım ve aklıma şöyle bir soru geldi leonun en boş modeli olabilirmi alırken adama sormam gereken başka özellik varmı şusu varmı busu varmı diye,birde bişey soracam 2010 leonla 2008 leon arasına ne gibi farklılıklar var sizce hangisi daha guzel artıları ve eksileri nelerdir paylaşırsanız sevinirim,bu arada 2010 model sunrooflu 32.000 tl ye anlaşdık fiyat nasıl sizce
    şimdiden cevaplar için teşekkürler

• 2009 yaz ayında makyajlandı diye biliyorum.Ondan önceki makyajsız kasa bende var 2009 model.Makyajla birlikte birçok standart donanım arabadan çıkarıldı.Mesela park sensörü,esp,kendiliğinde kararan ayna,yağmur sensörü, coming leaving home,cc gibi.Ben o yüzden makyajsız olanı aldım.Çünkü esp bile bu arabayı almaya yeter.Yeni kasalarda ise beğenilmeyen ön konsol ve direksiyonda düzenlemeler yapıldı.Arka cam simetriği filan değişti.Makyajlandı.Gösterge renkleri değişti.Bana sorarsan güvenlik paketli bir leonu bulman iyi olur.Bulduğun araç fiyat olarak fena değil ama.
  • sizce 1,6 staylance (lpgli )mı yoksa 1,4 tsi mi,kıyaslama yaparken satarken hangisi daha kolay olur ve yakıt tüketimi nasıl olur onlar önemli tabiki çok kararsız kaldım şimdi
    teşekkürler
  • yılda kaç km yapıyorsunuz. eğer yılda 10-15000 km yapıyorsanız, tsi size göre, ara hızlanmalardaki performans çok iyi. kabaca ekonomisini de hesaplayalım:

yıllık 15.000 km yaparsanız,

1.2 tsi 4200 benzin, 436 mtv = 4636 lira
    1.6 mpi 5250 benzin, 697 mtv = 5947 lira
    1.6 mpi 3750 lpg+çalışma benzini, 697 mtv = 4447 lira
    1.4 tsi 4500 benzin, 697 mtv = 5197 lira

eğer daha az km yaparsanız bu farklar daha da azalır. bu saatten sonra lpg ile uğraşılmaz bence hem tsilerin triger masrafı da yok. ama derseniz tsi ye bütçem yetişmez saygı duyarım, leon her türlü alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 16 Haziran 2011; 19:08:00 >
  • Yakıt masrafını karşılamak sorun olmazsa 1.4 tsi alabilirsin ama problem olacaksa 1.6 lpgli alacaksın. Tsi performans olarak daha iyi ama yakıt masrafını da iyi hesapla karşılayabileceksen al. Ben şehir içinde çok geziyorum arabayla o yüzden lpgli 1.6 aldım şubat ayında gayet de memnunum. Biraz da arabadan ne beklediğinle alakalı gaza dokununca uçsun kaçsın çabuk hızlansın yokuşlarda tıkanmasın dersen kesinlikle tsi ama bu tarz şeyler yakıt masrafından daha önemli değil diyorsan 1.6 + lpg. Alırken donanımına da dikkat et sonradan üretilen leonlarda birçok özellik opsiyonel oldu çünkü. makyajsız olan kasalarda donanımlar daha fazla örneğin benim aldığımda 8 hava yastığı, esp, park sensörü, yağmur sensörü, hız sabitleyici vs. herşey var. Sonradan çıkan leonlardan bakıyorsan bunları mutlaka sor. Satarken çok farkedeceğini sanmam ekonomi isteyenler 1.6, performans isteyenler tsi seçecektir. Bu arada unutmadan 1.2 tsi da düşünebilirsin yakıt olayı biraz daha uygun olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laguna?
    14 yıl önce açıldı
    SİZCE HANGİ PUNTO
    14 yıl önce açıldı
    tamam da hangi SKODA OCTAVİA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.