Şimdi Ara

Hangi Lise ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ilerde Bilgisayar Mühendisi olmak istiyorum.Puanım 392 Ve Anadolu Lisesi tutuyor.Size sormak istediğim şu ;

BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ İÇİN

- Anadolu Lisesi mi ?
    - Anadolu Teknik Ve Meslek Lisesi mi ?

• Semtomer kullanıcısına yanıt
    420 Puanlık Anadolu Liselerini Zorla. Meslek Liseleri Bitti Zaten...
  • fero1183 kullanıcısına yanıt
    Bana yakın ve uygun olarak İHSANİYE ANADOLU LİSESİ 403 Puan onu zorlucam.Ek yerleştirmeden girebilirmiyim ?
  • Eğer gidebileceksen,puanı ne kadar düşük olursa olsun bir anadolu lisesine git.403'lük okula girebileceğini zannetmiyorum.Ama nakillerde ne olur onu bilmem,boş kontenjan kalırsa gidersin belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teog zaten kolaydı ama işte çalışana :D O yüzden boş kontenjan kalacağını pek zannetmiyorum.Giremeyebilirim olmassa benden iki puan düşük Anadolu Lisesi var oraya gidicem.Yüzdelik dilimde geçiyor beni ama puanda ben onu geçiyorum girebilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semtomer

Teog zaten kolaydı ama işte çalışana :D O yüzden boş kontenjan kalacağını pek zannetmiyorum.Giremeyebilirim olmassa benden iki puan düşük Anadolu Lisesi var oraya gidicem.Yüzdelik dilimde geçiyor beni ama puanda ben onu geçiyorum girebilirmiyim ?

Öğretmenlerim bana yüzdelik dilime bak,puana bakma dedi ama bilmiyorum ihtimal yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman önemli olan Yüzdelik Dilimdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.