Şimdi Ara

Hangi Lpg Tercih Edilmeli ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz baktimda pek aklima yatan cevaplar bulamadım.

Sandero 1.4/lpg (Doğustan) ambiance konfor pack.Arac aldık. Opet den Aygaz Alıyordum ancak 1 2 kisiden duyduguma gore aygaz biraz kalınmış ve filtrelerde tıkanma vs. olusuyormus.Yani uzun lafın kısası hangi lpg yi tavsiye edersiniz.

Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

• Kimse lpg kullanmıyor mu ?_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: becoca

Kimse lpg kullanmıyor mu ?_?
    doğuştan lpg li sanderoyu çok merak ediyorum
    araç hakkında biraz yorum yaparmısınız
    ne kadara aldınız,çekişi-yakıt gideri vs vs..
  • hocam ilk kez aygaz ı kötüleyeni duyuyorum... 2003 ten beri opet/aygaz lpg kullanıyorum katkılı lpg olduğu için çekişte ve mesafede fark ediyor, benim tercihim
    1. Aygaz
    2. Shell
    3. Total gaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

hocam ilk kez aygaz ı kötüleyeni duyuyorum... 2003 ten beri opet/aygaz lpg kullanıyorum katkılı lpg olduğu için çekişte ve mesafede fark ediyor, benim tercihim
    1. Aygaz
    2. Shell
    3. Total gaz...
    duyduğuma ve tahminime göre en iyisi opet aygaz euro lpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

duyduğuma ve tahminime göre en iyisi opet aygaz euro lpg

Alıntıları Göster
    Soyle söyliyim 2 kisi tanıdıgım var birinde doblo 1.3 multi jet var digeri ise nakliye isinde falan calıstı ikisi de aracı kullandı aracı ıkısıde begendı. benım ılk aracım cok fazla anlamam ancak hızlanması falan ıyı .5 kisi full cakılıylen 160 a kadar bastık araç gitmem demiyor.(ortalama 5 kisi agırlıgı 450 kg)Yakıtı sade lpg olarak hesapladım 200 krs falan arac suan 850 km de. Onun dısında setlerde falan yavaslayınca 2. viteste araba toparlıyor.

Onun dısında arac benzınde calısıyor motor 60 derece olunca lpg ye gecıyor( sıcaklıktan tam emın degılım haralet 4 cizgi olunca)

Aygazın kalın oldugunu ve filitreleri tıkadıgını soylediler.İlk arac oldugu ıcın cevremde lpg kullananda olmadıgından fıkır almak istedim ...

Aracı 22000 e aldık 5.500 pesin

500 kredi masrafı

1.040 kasko...

Aklınıza takılan bırsey olursa yardımcı olmaya calısırım...

• quote:

Soyle söyliyim 2 kisi tanıdıgım var birinde doblo 1.3 multi jet var digeri ise nakliye isinde falan calıstı ikisi de aracı kullandı aracı ıkısıde begendı. benım ılk aracım cok fazla anlamam ancak hızlanması falan ıyı .5 kisi full cakılıylen 160 a kadar bastık araç gitmem demiyor.(ortalama 5 kisi agırlıgı 450 kg)Yakıtı sade lpg olarak hesapladım 200 krs falan arac suan 850 km de. Onun dısında setlerde falan yavaslayınca 2. viteste araba toparlıyor.

Onun dısında arac benzınde calısıyor motor 60 derece olunca lpg ye gecıyor( sıcaklıktan tam emın degılım haralet 4 cizgi olunca)

Aygazın kalın oldugunu ve filitreleri tıkadıgını soylediler.İlk arac oldugu ıcın cevremde lpg kullananda olmadıgından fıkır almak istedim ...

500 kredi masrafı

1.040 kasko...

kardeş ne kadar kredi kullandın. Faiz oranı kaç ne kadar geri ödüyorsun sana zahmet yazabilir misin
    Ben 18.500 çektim. 500 u dosya masrafı. 36 ayda 586 lira taksit. 0.74den çektim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

500 kredi masrafı

1.040 kasko...

kardeş ne kadar kredi kullandın. Faiz oranı kaç ne kadar geri ödüyorsun sana zahmet yazabilir misin
    Ben 18.500 çektim. 500 u dosya masrafı. 36 ayda 586 lira taksit. 0.74den çektim

Alıntıları Göster
    aracı çalıstırdıktan kaç dkk sonra yada yaklaşık kaç km sonra lpg ye geçiyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: helluri
    aracı çalıstırdıktan kaç dkk sonra yada yaklaşık kaç km sonra lpg ye geçiyor acaba

lpg ye göre değişiyor ayrıca araca bağlı ve mevsime göre de değişiklik gösteriyor.
    Bu arada siz araba konusunu ne yaptıniz? Karar verdiniz mi
  • quote:

quote:

lpg ye göre değişiyor ayrıca araca bağlı ve mevsime göre de değişiklik gösteriyor.

araştırmaya devam..
    gerçi araştırdıkça kafa daha çok karışıyo :D
  • quote:

quote:

quote:

araştırmaya devam..

evet aynen benim de öyle olmuştu araştırdıkca kafa karışır araştırdıkca seçenekler çoğalır. Ben hala aynı şeyi söylüyorum 2011 dizel stepway en mantıklısi taş gibi araba hem naylonu üzerinde:)
    Ama hangi araç olursa allah hayırlısıni nasip etsin önemli olan o

• quote:

quote:

quote:

quote:

araştırmaya devam..

evet aynen benim de öyle olmuştu araştırdıkca kafa karışır araştırdıkca seçenekler çoğalır. Ben hala aynı şeyi söylüyorum 2011 dizel stepway en mantıklısi taş gibi araba hem naylonu üzerinde:)
    Ama hangi araç olursa allah hayırlısıni nasip etsin önemli olan o

Alıntıları Göster
    16.500 kredi cektik. Bu bankaların bı zamı oldu o dahıl 560 lira oduyoruz 36 ay % kacla alındı tam bılmıyorum

• quote:

16.500 kredi cektik. Bu bankaların bı zamı oldu o dahıl 560 lira oduyoruz 36 ay % kacla alındı tam bılmıyorum

Alıntıları Göster
    250 TL lpg 1 000 Km ...
  • quote:

250 TL lpg 1 000 Km ...

ooo çok fazla yakmış yav, sizce de öyle değil mi yanılıyor muyum?
  • quote:

quote:

250 TL lpg 1 000 Km ...

gaz gerçekten de çok yakmış.
    ama İstanbul trafiğinde olabilir belki. Bizim Blackline 1.4 benzin 35 kuruş yakıyor nerdeyse...
  • quote:

quote:

quote:

250 TL lpg 1 000 Km ...

ama İstanbul trafiğinde olabilir belki. Bizim Blackline 1.4 benzin 35 kuruş yakıyor nerdeyse...

o da çok geldi bana sanki, bu sandero nasıl az yakıyor ki o zaman
  • quote:

quote:

quote:

quote:

250 TL lpg 1 000 Km ...

o da çok geldi bana sanki, bu sandero nasıl az yakıyor ki o zaman

Alıntıları Göster
    Evet suan için çok En çok 100 km surekli gittik. Onun disinda hep kısa mesafe gidildi.Bakalım 3 000 den sonra net degerler cıkar dıye soylenıyor...

• valla az yakıyor ama benzin pahalı ülkemizde :D açıkcası sandero yu benzinli kullanmak zor. Istanbul da 35 kurusdan az yakacagını sanmıyorum. Lpg şart. Biraz gecsin taktırcaz bizde. Ha niye dizele yönelmediniz derseniz, binek arabalarda dizele karşıyım. Hergün 200 km yol yapmalıyım ki dizel almam karlı olsun. Duymussunuzdur mutlaka dizel araçlar sık kullanılmadıklarında enjektörler tıkanıyor. Birde yakıt pisse vay halinize....
  • quote:

valla az yakıyor ama benzin pahalı ülkemizde :D açıkcası sandero yu benzinli kullanmak zor. Istanbul da 35 kurusdan az yakacagını sanmıyorum. Lpg şart. Biraz gecsin taktırcaz bizde. Ha niye dizele yönelmediniz derseniz, binek arabalarda dizele karşıyım. Hergün 200 km yol yapmalıyım ki dizel almam karlı olsun. Duymussunuzdur mutlaka dizel araçlar sık kullanılmadıklarında enjektörler tıkanıyor. Birde yakıt pisse vay halinize....
    kardeş aracı 2006 mart ayında aldım şuan 45 bin de enjektör falan tıkanmadı enjektörlerin tıkanmasının sık kullanımla alası yok kötü yakıt koyarsan haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepis

kardeş aracı 2006 mart ayında aldım şuan 45 bin de enjektör falan tıkanmadı enjektörlerin tıkanmasının sık kullanımla alası yok kötü yakıt koyarsan haklısın

Alıntıları Göster
    sık kullanımda değil sık kullanılmadıklarında yani benim gibi arabayı kapıda yatırdığınızda demek istemiştim. Ayrıca bu bilginin kesinliği yok tabiki ve her araçta da olacak değil...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.