Şimdi Ara

HANGİ LPG Yİ SEÇMELİYİM SİZCE???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2004 megane ll aldım. ruhsat çıkarmadan Lpg takdırmak istiyorum, ama kafam karışık, atiker taktıracaktım fiyatı yüzünden 1250 10 ay taksitli fiyatı, ama bana yerli marka takdırma diyolar, lavato, zavolli, falan takdır yoksa sorun yaşarsın, atiker veya yerli marka taktirip söktürenler var diyolar, ne kadar doğru bilmiyorum, atiker takan yerle konuştum ondan iyisi yok, şimdi söyleyin ben ne yapmalıyım.

• hocam yapacağınız en mantıklı şey lpg dönüşüm servislerine gidip birebir görüşmek olsun hem sistemi yerinde inceleyin hem de gittiğiniz servisin bu işi yapıp yapamayacağı konusunda öngörüde bulunabilirsiniz. Çevre Otogaz olarak 2004 yılında yapmış olduğumuz megan II ler ticari taksi plakasıyla hala sorunsuz bir şekilde araçlarını kullanmaktalar detaylı bilgi içinwww.cevreotogaz.com.tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: stargo

Arkadaşlar ben 2004 megane ll aldım. ruhsat çıkarmadan Lpg takdırmak istiyorum, ama kafam karışık, atiker taktıracaktım fiyatı yüzünden 1250 10 ay taksitli fiyatı, ama bana yerli marka takdırma diyolar, lavato, zavolli, falan takdır yoksa sorun yaşarsın, atiker veya yerli marka taktirip söktürenler var diyolar, ne kadar doğru bilmiyorum, atiker takan yerle konuştum ondan iyisi yok, şimdi söyleyin ben ne yapmalıyım.

BRC yi öneririm. İyi bir ustanın yapacağı montajla hiç bir sorun yaşamazsın.
  • merhaba,
    sayın stargo, kafanız hiç karışmasın. türkiye'en köklü ve kaliteli marka bence BRC dir. birçok otomobil firmasıda sıfır araçlarına takılmasına onay verilen bir marka. sorunsuz ve sıkıntırız lgp kullanımında tek marka olarak BRC diyorum. tercih sizin.
    iyi günler...
    quote:

Arkadaşlar ben 2004 megane ll aldım. ruhsat çıkarmadan Lpg takdırmak istiyorum, ama kafam karışık, atiker taktıracaktım fiyatı yüzünden 1250 10 ay taksitli fiyatı, ama bana yerli marka takdırma diyolar, lavato, zavolli, falan takdır yoksa sorun yaşarsın, atiker veya yerli marka taktirip söktürenler var diyolar, ne kadar doğru bilmiyorum, atiker takan yerle konuştum ondan iyisi yok, şimdi söyleyin ben ne yapmalıyım.
  • aracınız hayırlı olsun.
    lpg taktırmak iyi bir çözüm fakat markadan ziyade iyibir usta şart dönüşüm işinde.
    buradanda bilgi alabilirsiniz. http://forum.donanimhaber.com/m_19741835/mpage_22/key_/tm.htm
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triger -- 22 Ocak 2008; 16:28:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.