sana tavsiyem nerede kasacağın üzerine değil ama şöyle bişey yapabilirsin . Ben 50 lvl olana kadar herzaman benden 5-6 lvl yüksek yaratıklarda kastım bir yandan iyi bir yandan kötü. İyi yanı lvl yüksek yaratıkalrdan çıkan droplar iyi para ediyor mana parası çıkıyor. kötü tarafı senin lvl a yakın yaratıklarda daha seri daha fazla kesebiliyorsun yüksek lvl larda birazdaha az yaratık ama çok exp
anladım :/ zor bi seçim yani...
ben 27 lwl de 35 lwl yaratığını kesiyorum işte orda kasıyorum ama oda kasmıyo artık :/
kendinden 5 lewel yüksek yaratığı elinde düzgün birşey varsa çok seri bir şekilde kesersin ben lewel 25 de higlands da at üzerinde örümcek kestim 28 de cave ye girdim 30 da spirt e gittim o rada sahilde kastım 35 oldum sonra tepede bir yer var oradada 40 oldum yani ben bu oyunu ilk defa oynamıştım vebu da ilk çarım bunu 2 haftada falan kastım ben sağolsun burada ki arkadaşların yardımı ile kastım forumu biraz araştır istersen sana yardım cı olacak konuları bula bilirsin
sen kaç lwl oldun hero da :)
27 lvl de Spirit Spire de kas panther leri kes dragon castle girişinin orda bi kavşak var orada 7 şer 7 şer 8 er 8 er kesersin...29 lvl den sobnrada sahile in orda toplu en az 3 erli grublar halinde kes...33 den fln sonra full amphibian kes.ilerde sp girişinin orda bayağı var amphibian... eğer statlar build sağlamsa itemlerde iyiyse 36 lvl de Southern Plains SP ye çıkabilirsin.ordada leopard,warrior ve ninja kesersin...sonra 40+ olduğundada işte biraz ilerlerde karışık leopard,ninja vs. eksersin...43 lvl den sonra walkyre,magic hawk fln kesersin...46 lvl de yine aynı alanalrda kasarsın...50 lvl e geldiğinde ileri giderek tiger,wenom clan amazon kesersin...işte 55+ dada bamboo ya çıakrsın vs.vs.v.svs.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme