Şimdi Ara

Hangi mahalle daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yazdığım mahallerden hangisi sizce Beylikdüzünde hem çevre hem sosyal ortam hem sakinlik hem ulaşım olarak daha iyi, Yani kısacası oturmak için en iyi mahalle hangisi ?
    Nedenlerini de yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Adnan Kahveci , Cumhuriyet , Marmara , Kavaklı , Barış , Yakuplu , Sahil , Gürpınar , Dereağzı , Büyükşehir

• Kuştepe,Balat,Karagümrük iyidir.
  • Barış Mah. > Adan Kahveci > Büyükşehir diğerlerinde yaşanmaz :) Eğer sakin temiz huzurlu bir ortam istiyorsanız diğerlerinden uzak durun :)
    Bir de yine Beylikdüzün'de Megakent'e de bakabilirsiniz. Gerçi Megakent'in giderseniz ulaşım biraz zorlaşabilir metrobüs ile arasında rahat 20dk var tabi daha çok içerisine gittiğinizde süre artıcaktır.
  • AnakinHendrix kullanıcısına yanıt
    Bu yazdığınız mahalleler Metrobüse yakınmı acaba ? Yani araştırdığıma göre Yakuplu Obs ve Cumhuriyet mahalleleri Metrobüse yakınmış, onlar nasıl bir yer sizce? rica etsem biraz daha detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim
  • evet
  • Hocam ihlas marmara evleri sitesi guzel sakin bir yer yakupluda. Ama metrobuse yakin degil otobüs veya minibüsle ulaşıyorsun metrobuse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OSB,Yakuplu ve Cumhuriyet Mah. pek yaşanacak yerler değil satış taktiği olarak genelde evlerin içini güzel yapıyorlar ama çevreleri gerçekten pek iç açıcı değil.
    Zaten Oralar Beylikdüzü'de değil bildiğim kadarıya Cumhuriyet mah. esenyurta, Osb'de yakupluya bağlı diye biliyorum.(yanılıyorda olabilirim)
    Sosyal çevresi olan, dışarı çıktığınızda gezebileceğiniz, temiz bir yerde oturmak istiyorsanız Beylikdüzü'nün içine gitmeniz gerekiyor.
    Bence Beylikdüzü'nün en güzel yerlerinden biri Barış Mah.'sidir bir çok yere yakındır.Metrobüse 10-15dk'da varabilirsiniz yürüyerek.
    Benim yazdığım yerler güzel ve temiz yerlerdir insanı da saygılıdır. tercihinize göre metrobüs 5-10-15-20 dk arası değişir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi operatör daha iyi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yakupluyu ele derim. Beylikdüzü migrosla beykent arası buralar dahil tavsiye ederim kentleşme on numaradır. Çok içlere gitmedikçe ulaşım sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Zaten metrobüs o hat üzerinde var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Kuştepe,Balat,Karagümrük iyidir.

Hocam sen yaşıyormusun sahalara geri döndüm sanırım tekrar
  • Yakupluyu neden eleyim ? arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim ama neden iyi ve neden kötü olduğunu biraz daha detaylı anlatırsanız çok sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.