arkadaşlar forumda biraz araştırdım ama burdakiler daha çok prof gibi geldi tamda birşey anlayamadım.dijital makina almak istiyorum 350 milyona kadar.tabiki prof birşey değil amatör çekicem ama zamanlada kendimi geliştirmek istiyorum ilgilenmek istiyorum..bu fiyata önerebileceğiniz bir makina varmı.sizde duymuşsunuzdur sony bi makina çıkarmış 7.2 mp fiyatı 250 -300 arasında değişiyo ama bilmiyorum ve özellij olarak pek anlamıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
s650'yi diyosan arkadaşım sony bu makinada kendi üretim lensini kullanmış. kalitelileri carl- zeiss oluyor, 7.2 megapiksele aldanma, çünkü pek tutulan bi model değil. nikon coolpix L3 ve canon a530'u öneririm. ilki teknosada 299 YTL, ikincisi 359 TYL...
a530 yerine a610 da olabilir. vatan'da fiyatı 400 ytl civarı.
valla ben geçen yaz Practica Lüxmedia 5203 aldım. gayet de memnunum. o zamanlar taksitli fiyatı 440 civarıydı. peşin alcağın zaman 380-390'a kadar düşüyodu. hatta şimdi bakıyorum harbiden fiyatlar baya düşmüş ya. 1 sene beklemiş olsaydım hem daha ucuzunu hem de biraz daha iyisini alabilirdim. demek ki şu anda 350'ye iyi bi makine bulabilirsiniz kardeşim. ben ancak kullandığımı tavisye edebilirim. ben kendi makinemi tavsiye ederim ama fiyatı biraz daha yüksek senin isteğine göre. ama en azından practica markasını öneririm. Alman malı. kolay gelsin. iyi seçimler...
saolun arkadaşlar bugün yine araştırma havasıyla çıktım ama dayanamadım a530u aldım güzel birşeye benziyo çok yer gezdim hepside önerdi bu makinayı..12 taksitle 300e aldım iyidir heralde
hayırlı olsun iyi pozlar yakalaman dileklerimizle
tşk ederim fotoraf çekme konusunda daha hiçbir bilgim yok örenicez inş :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme