Şimdi Ara

hangi marka basketbol ayakkabısı kullanıyorsunuz?!? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
18.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

hangi marka basketbol ayakkabısı kullanıyorsunuz?!?

(En Son Oy Tarihi: 12.12.2021)
Giriş
  • ben amerika'dan answer IX getirttim,ayakkabı süper bişey yaw,teknoloji süper,ayağı kavrama süper,bilek koruması süper,rahatlık süperburda war mı bilmiyorum yoksa da yakında gelir,ben 150$'a aldım burdaki fiyatı daha yüksek olur(ama herkese tavsiye ederim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 29 Ağustos 2006; 22:55:37 >
  • zuhaha adidası 1 oy farkla öne geçirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sosis

and 1 nike ın yanından çıkmamışmıydı yaw?? emin değilim reebok ta olabilir ama bildiğim kadarıyla nike.. bu arada çin de üretilen ayakkabılardan hayır gelmiyor bunu anlamış bulunuyorum.. zamanında RBK X-beam throwdown low giyiyordum aynısından 1 hafta sonra arkadaşta aldı.. 3-4 sene önce 180 vermiştim gözüm gibi bakıyordum sadece parkede giyiyordum.. benimki çin çıkışlıydı arkadaşında tayland sanırım tam hatırlamıyorum onu.. parkede aynı saatlerde giyiyor aynı antremanları yapıyorduk sokağa bile çıkmıyordum onlarla.. benimkiler 2 ay içinde yırtıldı adamınkinde hiç bir sorun yoktu.. 1 ay daha öyle kullandıktan sonra ATR serisinden takılmaya başladım gayet te memnunum.. şu anda giydiklerimde maalesef çin çıkışlı sol tekte bişi yok sağ tekin önündeki derimsi kısım bayağı soyuldu ayakkabı iğrenç duruyor ama çok rahat olduğu için paso giyiyorum ayrı bi konu.. (amerikdan geldiği için içimde çin çıkışlı olmama umudu wardı ama çin malı çıktı.. gidip ingiltereye basıcam RBK fabrikasını oradan alıcam.. çinlilerden de nefret ediyorum.. yaptıklarındanda.. yapacaklarındanda.. dünyaya bir faydası bulunmayan ve bir duvar arkasından dünyaya hareket çeken 1.5 milyar canlı... börtü böcek yiyip dünyaya hastalık saçıyolar.. ismail yk nın en güzel ve manalı olan allah belanı versin eserini tüm çin halkına armağan ediyorum..)

arkadaşım senin yüzünden çinlilerle savaşa girersek sorumlu olarak seni atarım önlerine

• @melo_15

seve seve.. ama sen beni onların önüne atıncaya kadar gidip çine atom bombaları atıp köklerini kurutmuş olurum ben onların.. japonyayı örnek alsınlar.. sağlam ve güzel mallar yapsınlar.. pilav yesinler çiğ balık yesinler ne diye böcek yiyon ulan?? madem açsın ne diye çocuk yapıon ulan o kadar?? ayakkabıdan nerelere geldi konu yaw.. bunlara atom bombası şart hocam.. dünya hafifler hem..
  • ewet çinliler kazmaların teki,malları da öyle kendileri de bi b*ka benzedikleri yok işleri güçleri insanları ucuz we kalitesiz mal yaparak kazıklamak
  • quote:

Orjinalden alıntı: melo_15

ben amerika'dan answer IX getirttim,ayakkabı süper bişey yaw,teknoloji süper,ayağı kavrama süper,bilek koruması süper,rahatlık süperburda war mı bilmiyorum yoksa da yakında gelir,ben 150$'a aldım burdaki fiyatı daha yüksek olur(ama herkese tavsiye ederim)

aynen teknoloji bence de super!!....
  • bende nike air total peckage var tony parker modeli
  • T-Mac 5

ADIDAS 35% (14)
  • T-mac 5
  • garnett kullaniyorm süper ayakkabi boyumuda uzatio hemde acaip rahat 163 e aldim ama degdi
  • arkadaşlar bende and1 giyiyorum ama adidas superstar mı ne öyle bi modeli vardı 45 numara bulamadım alamadım

adidasın burdaki sahibini tanıyorum and1 ı sordum amerikada yaygın kullanılan bi ayakkabı dedi

şuan and1 showtime blue kullanıyorum ve çok rahat
  • ya tabanı en yüksek ayakkabılar hangisi??bilgisi olan söylerse sevinirim.ben şuan t-mac 5 kullanıyorum.onunda tabanı yüksek sayılır acaba t-mac 5 ten daha yüksek tabanlı ayakkabılar varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

ya tabanı en yüksek ayakkabılar hangisi??bilgisi olan söylerse sevinirim.ben şuan t-mac 5 kullanıyorum.onunda tabanı yüksek sayılır acaba t-mac 5 ten daha yüksek tabanlı ayakkabılar varmı??

Bn Garnetti alirken t-Mac de denedim ikisinide giydim ama garnetin tabani kesinlikkle daha yuksek

dierleri icin bisey diemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh smith -- 31 Ağustos 2006; 20:55:22 >
  • 5 cm vardır o zaman çünkü t-mac in bi 3-4 cm var bence.çünkü ayakkabılı çok daha uzun duruyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

5 cm vardır o zaman çünkü t-mac in bi 3-4 cm var bence.çünkü ayakkabılı çok daha uzun duruyorum

• and1
  • bu and 1 ın biraz düzgün olan ayakkabıları kaçtan başlıyor????
  • and1'in pahalı modelleri de war ucuz modelleri de,150-190 ytl'ye çok iyi bir and1 alabilirsin
  • saol melo_15 ya şimdi almicamda yeni sezonda inşallah.şuan t-mac 5 var
  • tmac 5 var önü yırtıldı...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.