Şimdi Ara

hangi marka basketbol ayakkabısı kullanıyorsunuz?!? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
18.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

hangi marka basketbol ayakkabısı kullanıyorsunuz?!?

(En Son Oy Tarihi: 12.12.2021)
Giriş
  • LeBron III ve Air Huarache 2k5 giyiyorum ve süper rahat.Ya bende 2 sene önce filan T-Mac3 vardı ama T-Mac 3 ün altı aşındı valla nedense.Kötü de kullanmadım .
    Bu arada bir arkadaş bilek meselesine değinmiş ve çok da doğru konuşmuş.Hatırlıyorum da kuzenimin T-Mac2 si vardı ama ayağı kırılmıştı .Felekat bileksiz bir şeydi o... LeBron IV ü google da gördüm ve hiç beğenmedim yawww.

• Nike 2k5
  • t-mac 4
  • EWT BEN DE BAKTIM ŞİMDİ LEBORN 4 E,İĞRENÇ ÖTESİ BİRŞEY,BENDE DE 3 VAR O DAHA GÜZEL
  • reebok kullanıom

ya bişi sorcam

dwade in ayakkabısı nerde bulunur
  • beşiktaş'taki mağazaların çoğunda var
  • benim diğer çarımdan alıntı yapmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Terap!

reebok kullanıom

ya bişi sorcam

dwade in ayakkabısı nerde bulunur

galiba dwane in markası converse idi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SliferTheSkyDragon

benim diğer çarımdan alıntı yapmışsın

• meraba arkadaşlar,
    ben nike shox stunner giyiyorum 2000 yılında tek renk olarak piyasaya çıkmıştı ozamandan beri hayalimdi ve amerikaya giden bi arkadaşıma aldırdım ve bu ayakkabıdan çok memnunum. önceden adidas giyerdim ancak başıma kötübi oly geldii için artık adidas hiçbirşekilde giymiyorum.

• arkadaşım waydein ayakkabısı türkiyeye sadece 1 çift gelicek ve o ayakkabıda converse bayilerinde sergilencek yani türkiyede o ayakkabıyı giycek adam yok firma seri üretim yapmıyor çünkü
  • ne diyorsun ben her mağazada görüyorum o ayakkabıyı..
  • Nike Air Zoom 20-5-5

hangi basket ayakkabısıyla oynarsam oynayım ayagım su topluordu ama bu ayakkabı harıc!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: melo_15

ne diyorsun ben her mağazada görüyorum o ayakkabıyı..

cnbc-e ekonomi programında converse türkiye distrübitörüyle söyleşisini izledim. Wayde'in ayağındaki ayakkabıdan sadece 1 adet türkiyeye gelicek ve o ayakkabı sadece segilenmek amaçlı kullanılacak yani sadece vitrinde görebilicez.
  • nike shox çok ii
  • ye ben dallas hastasıyım ama bir türlü dirk nowitzkinin ayakkabısını bulamadım araştırdım ama bulamadım bileniniz varsa lütfen yazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: zodyak_

ye ben dallas hastasıyım ama bir türlü dirk nowitzkinin ayakkabısını bulamadım araştırdım ama bulamadım bileniniz varsa lütfen yazsın

abi nowitzk su an air force 25 kulllanıyor oda daha yeni bi ayakkabı hemen türkiyeye gelmez bence
    soruya gelecek olursak bi T-MAC 6 kullanıyorum cok memnunum alacak arkadaslara, kararsızlara tavsiye ederim.
  • yaaa arkadaşlar answer IX zu nerde bulabilirim bide fiyatı nedir bilen varsa yardım...
  • bence air jordan retro modelleri oldukça güzel günlük kullanım açısından da oldukça estetik yeni ile eski basketbol arasında bi geçiş formu
  • and 1 lotto nun ürünü bende nike VC 5 var süper bişe boyumuda 5 cm arttırıo
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.