Şimdi Ara

hangi marka basketbol ayakkabısı kullanıyorsunuz?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
18.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

hangi marka basketbol ayakkabısı kullanıyorsunuz?!?

(En Son Oy Tarihi: 12.12.2021)
Giriş
  • hazır markayı belirtmişken,model ve özelliklerinden,memnunietizden de bahsediverin bare :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theOG -- 28 Ağustos 2006; 23:19:05 >

• t-mac 5
  • abi zaten yukarda böle bir topic war...
  • ben sadece en iyi basketbol ayyakkabısı topic'ini gördüm böyle topic varsa özür ozmn....
  • and1
  • adidas pro model
  • reebok iverson ın bi modeli var onu kullanıorum.. ve inan hayatımda bole saglam ve gusel bi basketbol ayyakabısı kullanamdım.. 8 senedir basketbolcuyum .. cok sewdim bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garnett süper tipi var ya.Ayakkabıya arkadan bakınca sol da 2 sağda 1 yazyıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_BarBar

Garnett süper tipi var ya.Ayakkabıya arkadan bakınca sol da 2 sağda 1 yazyıyor.

kesinlikle garnett ın yeni modeli muhteşem.bileğide çok iyi kavrıyor.kendine güven sağlıyor ayakkabı.
  • bende nike var. hafiften james in pabuçlarını andırıyor.
  • JO7 Nike Shox.
  • benimkiler de reebok answer IX.....ayakkabı super,müthiş,harika....ahanda işte bu:
    http://images.google.com.tr/images?q=tbn:lhpowlG2dIzY4M:http://image.www.rakuten.co.jp/selection-j/img10082146706.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theOG -- 28 Ağustos 2006; 23:17:50 >
  • uzun bi aradan sonra tekrar döndüm sanırım.. RBK ATR B-Dizzle Mid...
  • la bu answer IX ne kadar??? bu ıversonun ayakkabısı değil mi???
  • evet ivy nin ama fiyatını bilemiyorum eğer almayı düşünürsen az bekle yeni sezon başlayacak yeni ayakkabısından alırsın...
  • saol sosis
  • evet ivy'nin giydiği ayyakkabı tr'de hiç bir yerde raslamadım bana ingiltereden geldi türk lirası olarak parası 212.5ytl!ancak her kuruşu değer gerçekten....
  • t-mac e 180 vermişim ona mı vermicem ama geçti artık modası yeni sezonda çıkanlardan alırız artık
  • and 1 giyiyorum o da reebok un yan sanayisi
  • and 1 nike ın yanından çıkmamışmıydı yaw?? emin değilim reebok ta olabilir ama bildiğim kadarıyla nike.. bu arada çin de üretilen ayakkabılardan hayır gelmiyor bunu anlamış bulunuyorum.. zamanında RBK X-beam throwdown low giyiyordum aynısından 1 hafta sonra arkadaşta aldı.. 3-4 sene önce 180 vermiştim gözüm gibi bakıyordum sadece parkede giyiyordum.. benimki çin çıkışlıydı arkadaşında tayland sanırım tam hatırlamıyorum onu.. parkede aynı saatlerde giyiyor aynı antremanları yapıyorduk sokağa bile çıkmıyordum onlarla.. benimkiler 2 ay içinde yırtıldı adamınkinde hiç bir sorun yoktu.. 1 ay daha öyle kullandıktan sonra ATR serisinden takılmaya başladım gayet te memnunum.. şu anda giydiklerimde maalesef çin çıkışlı sol tekte bişi yok sağ tekin önündeki derimsi kısım bayağı soyuldu ayakkabı iğrenç duruyor ama çok rahat olduğu için paso giyiyorum ayrı bi konu.. (amerikdan geldiği için içimde çin çıkışlı olmama umudu wardı ama çin malı çıktı.. gidip ingiltereye basıcam RBK fabrikasını oradan alıcam.. çinlilerden de nefret ediyorum.. yaptıklarındanda.. yapacaklarındanda.. dünyaya bir faydası bulunmayan ve bir duvar arkasından dünyaya hareket çeken 1.5 milyar canlı... börtü böcek yiyip dünyaya hastalık saçıyolar.. ismail yk nın en güzel ve manalı olan allah belanı versin eserini tüm çin halkına armağan ediyorum..)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.