hangi marka basketbol ayakkabısı kullanıyorsunuz?!?
(En Son Oy Tarihi: 12.12.2021)
Giriş
geçmiş olsun xexation .bende var t-mac 5 bendede arkası yırtılıcak gibi,ayakkabı çıkartırken oluyo senin nasıl oldu???? bu arada çoktandır yoksun forumda??
işte buda benim ki biraz eskidi ama uni takımında bir cok maça bunla cıkmıştım Reebok Answer VII
reebok'lar çok kaliteli ayakkabılar,ben 3 sene önce Qestion mid almıştım,ne kadar basket oynasam da koşsamda YIPRANMADI!,benim markam reebok
t-mac 5 duncan
duncan eski kaldı biraz ama cok rahat t-mac 5 ten pek memnun kalmadım acıkcası duncanlarla daha ii zıplıyorum. t-maclernedendir bilmiyorum cok ağır. hosuma kaçmadı pişmanım acıkcası alırsam carter alırım
t-mac 5 başta ağır geliyor ama sonra alışıyorsun
Yeni Kobe Zoom aldım şu anda gözüm gibi bakıyorum ama ilerde ne olur bilemem
güle güle kullan bu arada nike adidas berabere gidio. arkadaşlar hadi adidasa oy lütfen
T-Mac 5..
LeBron ZooM 20-5-5 (T-Mac 4 de war)
bnde kobe nin gecen yılki modeli var ama garnett in yeni ayakkablrı cok iii bundn sonraki ayakbm o olur kesınlkle
walla bn duncan aldım süpper bi ayakkabı rüzgar ın tümünü ayaklarda hissediorum daa maç yapmadım okullar bi açılsın kapalı da denicem ilk ama eminim daa ii olcaktır bi kere çok güven werio insana
bırak ya t-maz 5 one öyle odun giyiyormuşsun gibi bi hiss veriyor ya
genelde Reebok giyorum en son Iversonun modeli giyorum
LeBRON 3 de güzel ayakkabıymış beh,çok rahat
hiç bir özelliği yok ama tipi hoş olan Converse Wade (Biliorum dallası tutuorum ama ne yaparsın dirk nowitzkinin ayakkabısını bilmiodum (hala daha bilmiorum)
Adidas TMAC 5
beyler adidas sağlam ayakkabıdır ona bişi diemem ama basketbol da nike ve jordan forever her yönden 2.de And 1
quote:
Orjinalden alıntı: pau_gasoll
geçmiş olsun xexation .bende var t-mac 5 bendede arkası yırtılıcak gibi,ayakkabı çıkartırken oluyo senin nasıl oldu???? bu arada çoktandır yoksun forumda??
bilmiyorum nasıl yırtıldı pota altı mücadelerinde ayağıma basıyor bazı herifler foruma ayıracak çok vaktim yok o yüzden bazen kayboluyorum:)
t-mac 4,5 yada t-mac 5 nike nin en iyi ayakkabıları
mrb beyler konu guzel adidas la nike cekisiyor, bence ayakkabi alirken dikkat etmek gereken 1. faktor bilegi kavramasidir yoksa tenis ayakkabisindan farki kalmaz ve ayaginiz surekli burkulmaya musaittir,2. ise tabiki hava tabani ve zemin tutusudur bunlari yeterli yapan her urun giyilebilir ve uygundur bence ama benim hep tercihim daha saglam uygun oldugunu dusundugum adidas modelleridir A3 basta olmak uzere.
adidas - streetball jordan 6 converse all-stars
basketbol tarihinin en iyi ayakkabıları giymeye kıyamıyorum bi siyah renk bitanede beyaz-lacivert a3 almıştım 2 sene önce onlardanda memnunum