Şimdi Ara

Hangi Marka Boya Önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
6.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç hafta içinde kasa modifiyesine başlamayı düşünüyorum kasa boyamak için en uygun sprey boya markaları hangileridir?

• BEST
  • Başka hangi markalar iyidir?Alternatif bulunması iyi olur bulamazsam öteki markayı alırım
  • Para Olarakta Uygun Kalite Olarakta Benim Konum Var Bakabilirsin Ordan Kasayı Boyadım.
  • duplicolor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

duplicolor

aha bunu yazacaktım.
  • duplicolor.. ama sakın UV alma.. gece gözleri çok yoruyor UV boya

Edit: İmla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 29 Haziran 2011; 23:50:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: weast60

duplicolor.. ama sakın UV alma.. gözü çok yoruyor gece

Yormasına değer bence o güzel görüntü...
  • Daha önce içi UV boyanmış kasa gördünüz mü ?
  • quote:

Daha önce içi UV boyanmış kasa gördünüz mü ?

Ben boyadım .
    Çoğu kişide de gördüm.

Şimdi sürekli kasaya bakmıyoruz ekrandaki gibi değil durumlar.
  • Polisan Home Cosmetics... Ama sadece boya yetmez, vernik (mat ya da parlak) atmadığın sürece boyanın kıymeti yok aklında olsun.
  • Çoğu kişi dedikleriniz kim ? Yabancı forumlarda kasa içini UV ye boyayan çok yoktur.. Sizin kendi zevkiniz ona bir şey diyemem.. Benim kasam masamın üzerinde duruyor ve cart kırmızı olmasına rağmen göz yoruyor( UV değil kırmızı çok hoş duruyor ama uzun süre baktığınızda gözleriniz yoruyor..) .. Kasa bakılmazmı ya Yaptığın işe uzaktan bakarak '' Vay be ne güzel olmuş , ellerime sağlık'' deyip iç çekmedikden sonra ne almamı var ki kasa boyamanın..

@xxxrunoxxx Kasanız ne marka ? yanı plexi bir kasa mı ? benim tavsiyem siyah boyayıp beyaz led ile görünümü güçlendirmenizden yana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 29 Haziran 2011; 23:56:55 >

• Bakılır tabiki fakat ekrandaki gibi sürekli bakmayız.O yüzden gözü pek yoracağını sanmıyorum.
  • Vernikmi gece gece iyi geldi Sprey boyalar da vernik atmanıza gerek yok.. boyalar zaten parlaktır

siz bilirsiniz , ben kasama bakan bir insanım.. ekrandaki gibi sürekli bakmayız dan kastınız ne tam anlamadım ama DH sayfasından çok bakmayız diyorsunuz anlaşılan..

Pc Mod. ana başlığı altında çok fazla mod konusu var.. bir bakıp dikkatli incelerseniz , ve UV turuncu boyalı kasayı bulursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız

• Sırf tek renk uv olmaz zaten kötü görünüür .

Mesela siyah+ uv turuncu / uv yeşil.,,

gibi...
  • quote:

Vernikmi gece gece iyi geldi Sprey boyalar da vernik atmanıza gerek yok.. boyalar zaten parlaktır

siz bilirsiniz , ben kasama bakan bir insanım.. ekrandaki gibi sürekli bakmayız dan kastınız ne tam anlamadım ama DH sayfasından çok bakmayız diyorsunuz anlaşılan..

Pc Mod. ana başlığı altında çok fazla mod konusu var.. bir bakıp dikkatli incelerseniz , ve UV turuncu boyalı kasayı bulursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız

Atılacak olan vernik sprey şeklinde olmalıdır ve parlak oluşu ön planda değil boyanın ömrünü arttırması , çizilmemesi ve dökülmemesi içindir

• quote:

Vernikmi gece gece iyi geldi Sprey boyalar da vernik atmanıza gerek yok.. boyalar zaten parlaktır

Ne iyi geldi hayırdır? Arifler bildiği kadar konuşur. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. O halde dinle: Vernik sadece parlak görünüm vermek için atılmaz. Araştırırsan mat vernik diye bir şey olduğunu göreceksin. İster parlak olsun ister mat, vernik koruyucu bir tabakadır. Boyanın hızla solmasına, kolayca çizilmesine, dökülmesine, kabarmasına engel olmak için atılır. Verniksiz boya plastik gibi görünür. Vernik atıldığında doku kazanır, aluminyuma (ya da orijinal kasa boyasına) benzer bir doku ve renk kazandırır. Cila ayrı bir şeydir, vernik ayrı bir şey...

Herkes bunu öğrendiyse devam edelim.

• Casati kullandım gayet iyi
  • presto dan şaşma derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arg-ist

presto dan şaşma derim...

Evet hoacam bende Presto kullandım aksamda çok memnun kaldım.Diğer boyalar 9-15 tl arası presto az daha pahalı 15-25 tl arası.Ama farkı var baya.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.