Şimdi Ara

Hangi marka elektrik süpürgesi almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
17.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bir tanıdığım için ne çok ucuz, ne de çok pahalı, şöyle ortalama fiyatlı bir elektrik süpürgesi arıyorum.
    Elektrik süpürgesi konusunda hangi markayı önerirsiniz? Bu makinelerde nelere dikkat etmeliyim? Ne tür özellikler önemlidir?

Bu konuda tecrübeli arkadaşlar 3-5 alternatif marka ve model önerebilir misiniz? Kullanan arkadaşlar da tecrübelerini paylaşabilir mi acaba?

Teşekkürler.

• Arkadaşlar yok mu fikri olan?
  • Bosch Pro Parquet kullanıyoruz 3 senedir.Çok memnunuz.Parkeler için özel ucu var. Taşıması kolay şekli itibariyle kolay hareket edebiliyor
  • Ben ısrarla su filtreli ARNiCA tavsiye ediyorum ve şu başlığı da gözden geçirmeyi lütfen ihmal etmeyin.Bu başlık Arnica dan memnuniyetini anlatıp bitiremeyenlerle dolu,ayrıca başka markalarla ilgili fikirlerini de anlatmış insanlar..

http://forum.donanimhaber.com/m_20110076/tm.htm
  • Torbasız derseniz Dyson,torbalı olacak derseniz Miele tavsiye ederim.
  • herkese göre ucuz pahalı değişir aklınızdaki fiyat aralığını söylerseniz daha kolay yardımcı olunur, ben de bakıyorum bu ara yardımcı olabilirim.
  • Bende Philips Performer FC 9170 var memnunum. 500 watt emiş gücünde,hepa 13 filtreli ,üçgen süpürge ucu ile köşelerdeki tozlerı rahat alıyor. Halıları bile kaldırıyor. tavsiye ederim. Sirkecide 513 tl ye satılıyor ama internette 450 tl civarında var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi aküyü almalıyım ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arçelik ten memnunuz + servis olayı güzel
  • Nilfısk yerli Malı tavsiye ederim

Hangi marka elektrik süpürgesi almalıyım?
  • arnica bora 5000.yorumlara baksan yeterli
  • Nilfisk nasıl yerli yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight787

Bosch Pro Parquet kullanıyoruz 3 senedir.Çok memnunuz.Parkeler için özel ucu var. Taşıması kolay şekli itibariyle kolay hareket edebiliyor

Merhaba,

Bosch Pro Parquet elektrikli süpürge kullanan DH üyeleri için SüpürgeMarket firmasından tedarik edebileceğiniz ürünleri aşağıda paylaşıyorum;

- SüpürgeMarket Toz Torbası
    - Hortumu
    - Motoru
    - Döşeme Emicisi
    - Dar Aralık Ucu
    - Mobilya Fırçası
    - Turbo başlık

• Kesinlikle ve tek başına Nilfisk marka (power allergy hepa 13 tavsiyemdir)
  • Nilfisk uzun uzuuuun araştırdığım markadan biri idi ve aldım ve çokkkkkkk memnun kaldım,halı sanki yıkamaya gitmiş gibi parladı..alacak arkadaşlara laf olsun diye tavsiye etmiyorum.ancak internetten alışverişte garanti süresini 5 yıl olarak alabiliyorsanız alın (2 yıl veriyorlar) satıcı mağaza da 5 yıl,ben satıcı mağazadan aldım.50 lira fazla ver başın 5 yıl ağrımasın.
  • Nilfisk danimarkalıdır.
  • Anneme iyilik olsun diye kampanya da varmış Kenwood aldım, çok kötü çıktı en ufak kırıntıları bile çekmiyo nerdeyse sadece halıyı okşuyo. Yani ben halıya yapışsın sağlam çeksin istiyorum verdiğimiz paraya yazık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.