şu ana kadar incelediğim ve bütçeme uygun olan, hoşuma giden modeller. ( sadece tasarım olarak :) )
bide şöyle forumu bi incele bakalım.hem bütçene hem istediğin kaliteye göre bi makina bulacaksın emin ol ki.sadece biraz araştır yeter.
canon a580, samsung nv3
quote:
Orjinalden alıntı: FelixCrail
bide şöyle forumu bi incele bakalım.hem bütçene hem istediğin kaliteye göre bi makina bulacaksın emin ol ki.sadece biraz araştır yeter.
aslında foruma soru atmamın sebebi biraz teknik destek almak,fotoğraf makinası alırken nelere dikkat etmek gerekir.rehber bölümünü inceledim ama yeteri kadar bilgi göremedim.örneğin eşit şartlarda iso mu daha etkin rol oynar yoksa , çözünürlük mü?gibi sorulara yanıt bulabilirsem hemen alacağım makinayı.
bence sen iyice bir genel terimleri ve ne işe yaradıklarını incele :)
quote:
Orjinalden alıntı: mranderson
quote:
aslında foruma soru atmamın sebebi biraz teknik destek almak,fotoğraf makinası alırken nelere dikkat etmek gerekir.rehber bölümünü inceledim ama yeteri kadar bilgi göremedim.örneğin eşit şartlarda iso mu daha etkin rol oynar yoksa , çözünürlük mü?gibi sorulara yanıt bulabilirsem hemen alacağım makinayı.
şimdi detaya girmicem ama forumu son 2 ayda altını üstüne getirmiş biri olarak 1. a570 2. a590 3. nv8 alabilirsin. kafanı da boşa karıştırma
quote:
Orjinalden alıntı: mranderson
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme