Şimdi Ara

Hangi marka lastik kullanıyorsunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
8.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklımda sessizliği ile ünlü nokian varken güvendiğim bir ustanın tavsiyesiyle geçen hafta yokohama a serisi lastik aldım. Yol tutuş,frenleme durumunu sağolsun otobana ilkkez çıkan viyadük bağlantı noktalarını kasis zannedip dip fren yapan arkadaşlar sayesinde test ettim. Gayet iyi. Ancak yol sesi konusunda çok birşey beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qpqpqp

quote:

Orijinalden alıntı: pirasa

sakın continental premium contact 2 alma takılalı 3bin km oldu. araba yere yapıştı resmen. en ufak bir kayma yok. ani kalkışlarda sarma yapmıyo tabi 110hp için bunları söylüyorum 200hp bi araçta muhtemelen saracaktır. viraj kabiliyeti çok iyi, frenlemede ıslak zeminde test edemedim. kuruda hep lastik sıcakken aklıma geldi, zaten lastik sıcakken bütün lastikler iyi fren mesafelerine sahip daha önceki lastikler aracın üstünde gelen 30bin kmdeki malezyanın yerli lastikleriydi hem bitmişti hemde bayatlamıştı. iyiki araba kullanmayı bitik ve bayat lastiklerle öğrenmişim şimdi çok faydasını görüyorum çünkü kayma savrulma payını virajlarda hep bırakıyorum. bu continanteller le öğrenmiş olsaydım lastikler bittiğinde benimde sonum yakın olurdu sanırım

Uzun araştırmalardan sonra 2 ay önce bende premium contact 2 almıştım. Harfiyen katılıyorum. Çok memnunum.

bendede aynı lastik var kalkışlarda virajlarda çok fark etti özellikle virajda araç cizgisinden sapmıyor tav. ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okis -- 15 Temmuz 2011; 22:43:56 >

• Önler lassa arkalar michelin.Çok randımanlı.
  • YENİ DEĞİŞTİRDİM LASSA ATRACTA...
    Bİ ÖNCEKİ LASTİKLERİM BRİGSTONE İDİ... BUNLARDA KALİTE AMA ÇABUK BALON YAPTILAR.
    ŞU ANKİLER YANİ LASSA YUMUŞAK LASTİKLER, YAYLA KÖY KULLANDIĞIM İÇİN PERFORMANSDA FENA DEĞİL...
  • Ön lastikleri değiştireceğim michelin energy düşünüyorum ama fiyatta anlaşamazsak ucuz birşey bakacağım.
  • Mayıs ayından bu yana SAVA Adapto gerçek 4 mevsim ( M + S ) lastikleri kullanıyorum. 2000 model Corsa B 1.4 16v GLS. Normalde lastik ölçüleri 165-70-r13, ancak bu ölçülerde istediğim lastiği bulamadım bende 175-70-r13 aldım. Herhangibir sürtme vs gibi olumsuz durum yok. Sadece gerçek hızla gösterge hızı artık aynı değil, çok azda olsa fark var.

Önceki lastikler energy saver idi, 4 seneyi doldurmuşlardı. Şimdiki lastikleri gören herkesin ilk dediği şey, - niye kar lastiği aldın ? Deseni ve diş derinliği kar lastiğini anımsatıyor ama tam olarak kar lastiği değil tabi. Aracı yüksek performanslı olmayan ve sakin kullanan arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Ses konusunda ise 4 senelik michelin lerden sonra ses kesildi diyebilirim. Ama sıfır michelin ile kıyaslaması nasıldır bilemem.

Ben 4 adet aldım, tanesi 80 TL ye gelmişti. 6 taksit yapmışlardı sanırım. Siboplar ve balans ayarı için ücret almadılar. Aşağıdaki resimlerden soldaki Adapto HP ye ait. Biraz daha büyük jantlar için HP kullanılıyor. Ortadaki desenlerin yönü farklı. Başka bir numarası yok.

Hangi marka lastik kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 12 Ağustos 2011; 8:42:28 >

• Continental ecocontact3,gayet memnunum.,.
  • bridgestone turanza
  • Yazlık 225-45-17 Michelin Pilot Primacy Sport

Kışlık 225-45-17 GoodYear Ultragrip Performance 2

• Continental premium contact 2 kullanıyorum, yol tutuşu etkileyici.
  • Mühendislik çalışmalarının almanlarca yapıldığı,
    üretiminin Türkiyede yapıldığı, yerli malı SYRON marka lastikler var.
    fiyatları uygun, bende bahara bu lastikleri almayı düşünüyorum. 205/55/16 Syron Race1

SYRON

• aracı 0 km aldık üstünde pirelli citynet diye iğrenç bir lastik vardı asfaltın bütün sesini araca yansıttı..80,000 km dayandı bu sene şubatta lassa aldım.. gayet memnunum.
  • Bridgestone Turanza Er300

Ahan da budur kendileri

• Yokohama Cdrive kullanıyorum yaklaşık 7 bin km oldu her açıdan memnunum...
  • Bridgestone B250 86H 185/65/14"
  • bridgeston B250 sağlam lastik ama çukurları net bir şekilde hissediyosunuz
  • usta, arkadas ya da forum tavsiyesiyle lastik almam. reklamlara da kanmam.
    bridgestone, good year, michelin, pirelli, continental, dunlop gibi kalitesini ispatlamış markalar dışındaki markalara itibar etmem.

alacağım lastik ebatı ile ilgili testler varsa araştırırım. bridgestone, michelin, pirelli, good year markalarından aldım bu zamana kadar sürekli. michelin alpin a3 kış lastiğini adac testlerini inceledikten sonra tercih etmiştim, 4 yıl oldu, lastiklerden memnunum. good year eagle nct 5 yaz lastiklerini 4 yıl kullandım. fabrika donanım lastigiydi. lastik 2 yıl sonra sertleşmeye baslayana kadar cok guzeldi. sonra diken üzerinde gittim hep.

en son
    http://www.pirelli.com/tyre/tr/tr/news/files/2010/03/AutoZeitung-yaz-lastik-test-2010.pdf
    adresindeki teste bakıp lastikleri de inceleyerek pirelli cinturato p7 aldım. 28 marttan beri kullanıyorum 11 bin km oldu. her türlü hava ve yol sartlarinda kullanma imkanı buldum. şimdilik cok memnunum. lastik yumusak, sessiz, fren performansı ve yol tutusu üst seviyede.

• Michelin yolda bırakmaz.
    Ama çok pahalı gavurun oğlu 4 lastik yarım milyar.
  • araban var derdin var
  • Continental sport contact 2 205/50/17 den Dunlop Sport 235/45/17 lastiklere geçiş yaptım.Kesninlikle konfor ve tutunma açısından Conti ler daha iyiydi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.