Şimdi Ara

Hangi marka lastik kullanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
8.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi marka lastik kullandınız ve şu an kullanıyorsunuz?
    Hangisinden memnun kaldınız?
    Aman uzak durun dediğiniz bir lastik firması varmı?
    Şu aralar yeni lastik alıcam ve hiç adını sanını duymadığım markalar var internette örnek olarak: "kumbo- sumitomo- nexen- nankang" gibi... yorumlarınızı bekliyorum.
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebelyell -- 24 Haziran 2011; 15:21:06 >

• Bridgestone kullandım çok dayanıklı idi fakat konforlu olduğunu söyleyemem. 195/65/15
    Michelin kullandım çok memnun kaldım.Yalıtım yapılmış gibi oldu çok sessizleşmişti. 195/65/15
    Dunlop kullanıyorum şuan için sorun yok.Daha 1000 km oldu. 235/45/17
  • yokohama kullanıyorum önceleri iyi idi çok çabuk sertleşti şuan çok rahatsız ilk fırsatta michelin ile değiştirmeyi düşünüyorum
  • Michelin kullanıyorum, çabuk deforme oldu. Bundan sonra Petlas ı denemeyi düşünüyorum.
  • Michelin kullanıyorum 1000km oldu eski lastiğim lassa idi oda fena değildi ama michelin i takınca daha da sessizleşti araç çukurlarda tümseklerde konforu biraz daha arttı diyebilirim. Dezavantajı yumuşak hamur olması nedeni ile defarmasyon daha hızlı.
  • Michelinler bittikten sonra Nokian'a geçtim. Yumuşak ve sessiz bir lastik. Fiyat uygunluğu nedeniyle bu lastiklerde devam etmeyi düşünüyorum.
  • Ben Toyo aldım gayet memnunum.
    Ama mesajda da söylediğim gibi pek lastikten anlamıyorum ben,jantın ölçülerini öğrenip ona uygun boyutta marka araştırması yaparsan daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi ebat zinciri almalı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mıchelın kullanıyorum fakat bir önceki dunlop lastiklerim sert ve dayanıklı olmasıyla daha iyiydi galiba.Şimdiki lastikleri taşlı yerde kullanmaya korkuyor insan.
  • Petlas var bende cok memnunum. yumusak hamur oldugu ıcın ıcerıye ses de azla gelmıyor eskı lastıklere gore
  • Bridgestone Turanza ER300...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihilist76 -- 23 Haziran 2011; 13:59:49 >
  • Michelin Energy Saver ...
  • continental
  • Nokian İ3 kullanıyorum.
  • Pirelli PZERO Rosso
  • Bridgestone B250 kullanıyorum gayet memnunum sadece biraz sert ama yanakları falan gayet sağlam korkmadan kaldırım bozuk yol çukur gidiyorum sorun olmuyor...

önceden pirelli p6000 vardı çok berbat bir lastikti yol tutuş frenleme çok zayıftı...

bunlar dışında değişik araçlarımızda kumho ku31, bridgestone b320, goodyear gt3 gibi farklı lastikler kullandık bunlardanda gayet memnundum...
  • mıchelin energy saver kullanıyorum çokta memnunum gene lastık gene mıchelin alırım
  • Turanza er300, pirelli P7 ve kumho ku31 (şu anki arabamda ) en iyisi bridgestone turanza 15000 km de 0 gibiydi
  • epeyden beri neredeyse bütün testlerin birincisi continental premium contact 2'yi kullanıyorum.
  • Eskiden Goodyear HydraGrip kullanıyorduk. Güzelde lastikti ama sanırım üretümden kalkmiş. Şubatta lastikleri değiştirecektik araştırdım. Bridgestone Turanza ER300'ün iyi olduğunu okudum. Şimdilik memnunum bir sıkıntım yok.
  • 2 aracın üzerindede goodyear lastik var yol sesi çok fazla

nedense araç sıfır alındığında altında olan lastik daha adi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.