Şimdi Ara

Hangi marka televizyon? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
9.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bulabilirsen AKAI 84 ekran bulmaya çalış.
    İnanılmaz bir görüntü kalitesi ve renk canlılığı var.
    750-800YTL civarında olması lazım.

ayrıca 100Hz olayı hikaye. görüntüyü bozmadan olduğu gibi sunan tvler 50Hz'lerdir.
    zaten PAL standardı 50Hz'dir.
  • Arkadaşlar rica ediyorum hatta yalvarıyorum birisi bana bu konu da yardımcı olsun fikrini söylesin . Bu hafta sonu plazma alıcam fakat iki marka ve model arasında karar veremiyorum.

1- TH-42PV500E Panasonic modeli
    2- PDP-435 HDE Pioneer modeli

Panasonic sd kart girişi, 8,6 milyar renk, 3000 kontrast, 1024*768
    Piooner da 2005 plazma odülü almış bu modeli, 1200 contrast, 7 milyar renk, tuneri ayrı, 1024*768

lütfen kullanan arkadaşlar varsa veya bu konuda bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler
  • YERLİ MALI KULLANALIM ARKADAŞLAR
  • forever SONY
  • sonyler cok uygun fiyatlarda ve euro düşükken tabikiii sony diyorum
  • sony den $a$mam
  • ya bizim televizyon 12 yıllık ama hala sapasağlam ve yeni telev,zyonlardan daha da ii olduğuu düşünüyorum bi kere bile arıza çıkarmadı markası philiphs 72 ekran
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakan84

Niye 100 Hz olmamasına dikkat edilecek. Benim bildiğim Tv ler 50 ve 100 Hz olarak üretiliyor(en azından şimdilik). 100 Hz.'in daha iyi olduğunu birçok yerden işitmiştim. 100 Hz.in kötü olması ile ilgili bir durum varsa bilmek isterim.

Bu 100hz olayı nedir bende merak ettim?

Bende philips 29PT5458 72 ekran flat tv almayı düşünüyorum hepsiburada.com da 729 kdv dahil
    Piyasadan nakit olarak 650ytl ye alınabilir diye umuyorum. HD yayın olmayan memleketimizde uydu yayınlarını ve dvd-divx filmlerini seyretmek için en uygun çözüm bu gibi duruyor. İleride tabiki lcd almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 28 Mayıs 2007; 18:01:23 >
  • YU-MA-TU

• 7 yıldır Sony kullanıyorum daha görüntü kalitesini başka tv de görmedim, canlı ve net.
  • niye hortlattınız ? zaten bölüm de yanlış ev elektroniği bölümünde bu sorunun cevabı binlerce topikte var.
  • bir sıralama yapmam gerekseydi şöyle olurdu

1-Sony
    2-Philips
    3-Arçelik

ben de arçeliğin pip özellikli bir televizyonu var 3 senedir hiç bir sorunla karşılaşmadık.. ilk günki gibi canlı renkleri uyduyla mükemmel bir uyumu var.. fazla önyargılı olma bence Arçeliğe .. benim de vestele önyargılarım var ama bilemiyorum tabi...

sorunsuz olsun falan diyorsan sony alabilirsin.. ben sony de kullandım ancak bozulmuyor diye bişi söz konusu değil.. onu da bil yani :) şöyle diyebiliriz.. birinin bozulma ömrü 5 seneyse diğerinin 10 sene misal olarak ama tabi bunun da bir garantisi yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subat -- 14 Haziran 2007; 17:51:52 >
  • Konu hortlamış.

Soruya cevap; özellikle LCD ve DLP TV'ler için tabi ki Sony ilk tercih olmalı.
  • Vay be bu konuyu açalı 2 yıldan fazla olmuş.Neyse ben televizyonu aldım ve de ardından evlendim. :) Forumda yanlış hatırlamıyorsam televizyon ile ilgili ayrı bir başlık yoktu biraz önce baktım böyle bir başlık var artık. Bu arada hangi televizyonu mu aldım? Aslında çok da önemli değil, boşverin gitsin.
  • sony
  • quote:

Orjinalden alıntı: kigabuma

Vay be bu konuyu açalı 2 yıldan fazla olmuş.Neyse ben televizyonu aldım ve de ardından evlendim. :) Forumda yanlış hatırlamıyorsam televizyon ile ilgili ayrı bir başlık yoktu biraz önce baktım böyle bir başlık var artık. Bu arada hangi televizyonu mu aldım? Aslında çok da önemli değil, boşverin gitsin.

Millet o kadar mesaj atmış hangi markayı aldığını ben de merak ettim şimdi..

• forever sony . sorun çıkartırsa gel
  • ya siz böle diyosanız biz çok kötü bi tv aldık o zaman gittik 625 ytlye PREMİER 74 ekran aldık en adisini aldık galiba
  • Aldığım televizyon Philips 21PT1820. 55 ekran, CRT flat bir televizyon.Şu an işimi görüyor açıkcası.Ama karanlık sahnelerde hiç bir şey seçilemiyor neredeyse.Bunu resim ayarlarıyla biraz düzeltmek mümkünse de tatmin edici değil.İkincisi de ekranın üst kenar bölgesine doğru görüntü bozuluyor.Sanırım artık elektronik eşyalar ucuz ama kaliteden ödün veriyorlar.Buna bir çok marka da dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kigabuma -- 20 Ağustos 2007; 15:04:25 >
  • arçelik 70 ekran 3 senedir kullanıyorum tık demedi.. pip özellikli 5470 modeli
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.