Bildirim
hangi mekanik klavye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Blackwidow 2014 bir bak derkm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quick fire tk veya xt alabilirsin üstad xt yi elime almıştım bir arkadaşta gerçekten kaliteli ve güzel klavye -
ducky veya leopold! ikisi de olmazsa quickfire xt. Gerisi TIRT!
edit: Tavsiye istemissin: Filco Majestouch2.
not: Filco ve QFRXT bildigim kadariyla COSTAR OEM tarafindan uretiliyor (yani ikisi de ayni kalite. Yani ust-kalite).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5776C7B6 -- 13 Haziran 2014; 17:51:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: safa34
Blackwidow 14'ün Switchleri berbatmis bende almayı düşünüyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmi524
quote:
panpa heryerde aynı şeyi yazmışsın, hiç de dediğin gibi berbat değil switchleri, aksine adamlar Cherry Mx versiyonunu almış, çok da güzel geliştirip koymuşlar. O switchler şu ana kadar yapılan en iyilerden, o yüzden bilip bilmeden yazma youtube da sesinden tut kalitesine kadar herşeyiyle test etmiş adamlar. Switchler harbi iyi bro -
quote:
Orijinalden alıntı: OdinTR
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmi524
quote:
panpa heryerde aynı şeyi yazmışsın, hiç de dediğin gibi berbat değil switchleri, aksine adamlar Cherry Mx versiyonunu almış, çok da güzel geliştirip koymuşlar. O switchler şu ana kadar yapılan en iyilerden, o yüzden bilip bilmeden yazma youtube da sesinden tut kalitesine kadar herşeyiyle test etmiş adamlar. Switchler harbi iyi bro
Bana öyle dediler.
Neyse hocam teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X