Şimdi Ara

Hangi Memorystick ? Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PSP almayı düsünüyorum versiyon olaylarını falan anladım fakat bir sorum kac gb lik memory almamı tavsiye edersiniz hem iso oyun hemde film falan icin. Bugün alıcam cevapları bekliyorum. Birde ankarada memorystick ve oyunu ucuza alabilecegim bir yer arıyorum.

• Bende 2gb lık sony ms pro var ama o bile kesmiyo

bence en az 1gb lık al paran varsa 2 gb

sundisclerin sonylere göre daha iyi olduğu söyleniyo bide onun modellerini araştır istersen
  • cok saol. Peki bir ıso oyun ortalama kac mb ve 2 saatlik bir film kac mb yaklasık olarak ?
  • oyunlarda boyutlar çok değişiyor. hatta bazı oyunlar ripleniyor (sesler videolar falan siliniyor) böylece aynı oyunun bile brden fazla boyutta versiyonları olabiliryor. ben en psp9 la iyi kalitede 2 saat 36 dakikalık troyu yaklaşık 800 mb a sıkıştırdım.

geçenlerde dax diye yeni bir loader çıktı. pc de oyunu sıkıştırıp psp de bu loaderla yüklüyorsun. bazı oyunları %50 sıkştırıyor. (gripshift i 780 mb tan 75 mb a sıkıştırdı, )
  • sandiskin sonye göre okuma/yazma hızı daha fazla olduğu bilindik birşeydir.Alıcaksan hi-speed yazısının mevcut olduğu ve en az 1 gb kapasiteli bir ms alırsan senin için daha iyi olacaktır,zira hi-speed olmayan ms'lerde uzun yazma süreleri seni sıkabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.