Hayatım boyunca hiç tek bir şeye ilgim olmadı. Tiyatro, şiir, edebiyat gibi birçok şeyle ile ilgilendim. Fen lisesinde okudum. 27bin sıralama ile mezuna kaldım, çünkü ne okumak istediğimi bilmiyordum. Sıkı çalışıp ikinci sene TYT'den 13bin yaptım ancak AYT'de talihsiz bir olay sonucu çuvalladım ve 38bin net sıralama ile bir önceki seneden daha kötü bir sıralama yaptım. Ne tıp, ne diş, ne eczacılık tuttu. Tıp tutsa bile ben doktor olunca kendimi mutlu hissedecek miyim bilmiyorum ki. Mühendisliğe kaldım. Şimdi uçak mühendisliğindeyim, ancak finallere çalışmak için kitapların yüzüne bile bakasım gelmiyor. İlk sene iyi gibiydi ama uzaktan eğitimle birlikte ikinci sene bu bölüm canıma tak etti. Ortalamam 2,97. Okulu bırakıp sınava tekrar hazırlanmak istiyorum. Ama hangi bölümü seçeceğimi bilmiyorum. Yazılıma ilgim var. Video editleme programlama photoshop gibi konulara ilgim var. Tıp ve bunlar ikisi apayrı şeyler. Kendimi tanımıyorum sanırım. Kendimi iyi hissedince uçak güzel geliyor. Kendimi kötü hissedince tıpa hazırlanmak istiyorum. Eğer depresyondaysam hiç okul okumak istemiyorum. Her gün farklı bir şeye karar veriyorum bütün gün evdeyim ne yapacağım ben? |
Bildirim