Şimdi Ara

Hangi modem tp-link td-w9970 mı zyxel vmg3312-b10a v2 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangisini alsam önerilerinizi bekliyorum

tp-link td-w9970

zyxel vmg3312-b10a v2

Ürünlerin özellikleri birbirinin neredeyse aynı sizce wireless çekim gücü olarak hangisi daha güçlüdür. hissedilir fark varmıdır. Antenler 5 dbi. 300 mbps. Kullananlar tecrübesini aktarırsa sevinirim. Yoksa farkı fiyatımı dersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NeshTher

Arkadaşlar hangisini alsam önerilerinizi bekliyorum

tp-link td-w9970

zyxel vmg3312-b10a v2

Ürünlerin özellikleri birbirinin neredeyse aynı sizce wireless çekim gücü olarak hangisi daha güçlüdür. hissedilir fark varmıdır. Antenler 5 dbi. 300 mbps. Kullananlar tecrübesini aktarırsa sevinirim. Yoksa farkı fiyatımı dersiniz.

Benim düşüncem kalite olarak Zyxel daha iyi.
    2si arasında kaldı isen Zyxel al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertdemirli

quote:

Orijinalden alıntı: NeshTher

Arkadaşlar hangisini alsam önerilerinizi bekliyorum

tp-link td-w9970

zyxel vmg3312-b10a v2

Benim düşüncem kalite olarak Zyxel daha iyi.
    2si arasında kaldı isen Zyxel al

Kalite farkı isim farkında zyxel çok çok ağır basıyo ama donanım olarak fark bulunmadığı için wireless çekim gücü ve bağlantı kopma olaylarında fark olup olmadığını kullanıcı olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim fiyat farkı neredeyse yarı yarıya çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her markanın hangi chipset firması ile çalıştığını bilmiyorum ne yazıkki. Chipset diyorum çünkü wireless ve ethernet chipsetleri çok önemlidir.
    Mesela Airties her modelinde Broadcom marka chipset kullanır neredeyse hiç sorun çıkmaz istisnalar hariç.
    Asus üst seviye network cihazlarında kullanır sorun çıkmaz. Ama bu modellerde ne var bilmiyorum ama network ile ilgiliyimdir. Zyxel de daha az sorun çıkıyor artı oyuncular için ping yükselmez diye iddaları da var. Wireless performansımız iyi diyor yani.
  • VMG3312 B10A v2 önerebilirim, baya övüyorlar modemi tanıdığım birkaç arkadaş kullanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.