ben de araştırma aşamasındayım hocam herkes asusu çok övmüş. tecrübeli arkadaşların yorumlarını ben de bekliyorum
Asus ve Zyxel çok övülmüş ama farklarını ve modelini belirlemek zor. Pek de anlamam bu teknik işlerden Bi anlatan olsa
quote:
Orijinalden alıntı: auzdil
Asus ve Zyxel çok övülmüş ama farklarını ve modelini belirlemek zor. Pek de anlamam bu teknik işlerden Bi anlatan olsa
neyi merak ettiniz
ben dsln17u ürünü nü kullanıyorum. memnunum cihaza ortalama 15 makine bağlanmakta çekim alanı olarak da iyi bir üründür. dsln16 ortam şartına göre çekim alanı daha iyi olabilir.
VDSL kullanıyorum, AC olursa daha iyi olur. USB port printer paylaşımı için önemli. Wi-Fi kapsaması geniş olmalı 3 katlı bir ev Buna göre ASUS un hangi modelini F/P tavsiye edersiniz ?
12-14-16-17 hangisi ?
Asus N16 firmware güncellemesi yaparak Torrent desteği özelliği kazandıramayız değil mi:) N16 ile N17 arasında kullanabileceğimiz sadece Torrent özelliği var gibime geldi, ve fiyat olarak 100 TL, %40 fark var gibi.
Sinyal kapsamı iyi olan modem hangisidir?
SevgiSaygı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme